Дневен хороскоп за 28.08.2017

Овен Не премисляйте всичко около вас на 28 август 2017 г. , тъй като това може да ви доведе до депресивни състояния. Ако се погрижите за благосъстоянието на...

903 0

Овен

Не премисляйте всичко около вас на 28 август 2017 г. , тъй като това може да ви доведе до депресивни състояния. Ако се погрижите за благосъстоянието на другите около вас, ще получите подкрепа и помощ в замяна. Не забравяйте, колко силни могат да бъдат думите и мислите ви, дори и неизречени.

Телец

Днес ще сте предимно заети с рутинни задачи. Денят ще е подходящ за контакти с хора, общуване и флиртуване. Споделете креативните си идеи – може да срещнете съмишленици. Вниманието ви може да се хипнотизира от някой красив непознат.

Близнаци

Днес ще сте доста заети и дори може да възникнат някой проблеми. Звездите виждат неочаквано пътуване за някой от вас. Възможно е да се вглъбите в болезнени мисли. Опитайте се да бъдете по-оптимистични. Вашите усилия ще дадат резултати, които няма да останат незабелязани. Анализирайте грешките си и продължете напред.

Рак

Много от представителите на зодия Рак ще са доста заети днес. Освен на работното място ще имате доста работа и у дома. Внимавайте с финансите си, може да допуснете грешки при управлението им. Бъдете по-фокусирани и не се разсейвайте от мисли и разговори.

Лъв

Мислите ви ще са насочени към бъдещето. Днес обаче е по-важно да се съсредоточите към настоящето и събитията от този ден. Всички бъдещи планове на Лъвовете зависят от това какво се случва днес и как приемате промените. Ще бъдете осенени от креативни идеи, които много ще ви помогнат.

Дева

28 август 2017 г. ще бъде своеобразен тест за независимост за Девите. Онези от вас, които имат ясни цели, не бива да се предават каквото и да става. Ако не сте достатъчно целенасочени, може да преминете през период на дезориентация. В крайна сметка може да бъдете въвлечени в процес на вземане на нечии чужди планове.

loading...