Дневен хороскоп за 30.05.2017 : Успешен ден за Телците, …

Овен Обстановката около вас все още е неблагоприятна. Звездите ви вещаят за днес неприятности във всяка сфера на вашия живот. Не се притеснявайте, лошият период скоро ще отмине....

1767 0

Овен

Обстановката около вас все още е неблагоприятна. Звездите ви вещаят за днес неприятности във всяка сфера на вашия живот. Не се притеснявайте, лошият период скоро ще отмине. На работното място покажете дипломатическите си умения, за да избегнете недоразуменията.

Телец

Днес е неблагоприятен ден за представителите на зодия Телец. Безразсъдните ви действия ще се отразят на вашата кариера. Погрижете се за собствените си интереси без да вредите на околните. Избягвайте употребата на храни стимуланти на 30 май 2017 г.

Близнаци

Въпреки че вече усещате подобрение, днес все пак ще работите с нежелание. Не се поддавайте на мързела, а действайте всяка минута. Само така ще намерите ентусиазма, който изгубихте наскоро. Отделете време на половинката си, ако имате такава.

Рак

Звездите ви съветват да не забравяте, че големия успех се дължи на поредица малки. Днес не е ден за прекомерна щедрост и сантименталност. При контакт с хора се обърнете към вашата практична страна и я съчетайте с любезност. Не се страхувайте да преследвате собствените си интереси.

Лъв

Луната във вашия знак ще ви даде смелост и вие ще сте изпълнени с амбициозни планове. Въпреки това конфликти и напрежение около вас не са изключени напълно. Овладейте агресията си и насочете енергията си в правилната посока.

Дева

Днес представителите на зодия Дева не бива да надценяват възможностите си. Не се притеснявайте, ако все не успявате да направите нещо важно за вас. Скоро периодът на препятствия ще премине и вие ще можете да се радвате на успехи и спокойствие.

loading...