Дневен хороскоп за 30.07.2017

ОВЕН 21.03 – 20.04 Девиз на деня: „АЗ ОБИЧАМ ДА СИ ПРАВЯ РАВНОСМЕТКА!“ С повишена жизненост навлизате в творчески инициативи и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения!...

649 0

ОВЕН 21.03 – 20.04

Девиз на деня: „АЗ ОБИЧАМ ДА СИ ПРАВЯ РАВНОСМЕТКА!“ С повишена жизненост навлизате в творчески инициативи и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения! Налагайте свое темпо на активност и поставяйте цели, които могат да бъдат осъществени. Не се опитвайте да преследвате мечти, с които не бихте постигнали същия ефект! Връзката ви с любимите хора е силна, но се постарайте да проявите разбиране към демонстрираната ответна чувствителност. Ден за трансформация на възгледите и споделяне на нови идеи! Съвет: Можете повече, не чакайте обстоятелствата да ви го напомнят!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Девиз на деня: „АКЦЕНТНО СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ОБСТОЯТЕЛСТВАТА!“ Много от зададените ви актуални ангажименти, няма да са във върхова форма за решаване и това налага да изберете приоритетните?! Финансовите задачи са преодолими и дори радостни! Не обръщайте внимание на претендиращи, без покритие хора и не си губете времето в излишни спорове?! Някои здравословни неразположения се нуждаят от водене на целесъобразен начин на живот. Опитайте се да не форсирате събитията в любовта, в противен случай подлагате на риск и на съмнения връзката си с половинката! Съвет: Не дадохте ли доста компромиси на любовта – редно е да изискате доказателства?

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Девиз на деня: „НЕЩАТА СА ПОЛЗОТВОРНИ И ПРОСТО МИ СЕ СЛУЧВАТ!“ Съумявате да съчетаете действията си с тези на партньорите ви и успявате да осъществите намеренията си! Настоящите ангажименти ви носят удовлетворение и придобивки, част от които и потенциални. Решителните постъпки, доказващи увереност и знания, ще ви отворят отдавна очаквана врата и някои от задачите намират поле за изява и реализация! Съберете сили и бъдете в кондиция, ако се налага да преговаряйте с важна особа в насоката си. Не съдете прибързано любовта – първо се успокойте!

РАК 22.06 – 23.07

Девиз на деня: „ИЗБИРАМ ГРАДИВНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И СЕ СЛЕДВАМ С ЛЮБОВ!“ Решени сте на съзнателна работа, съчетана по-късно и с полезно хоби: никои от вас не изменят на принципите си! Особени вибрации на любов съпътстват настоящето, и при мнозинството ще се появи избор – дали да запазят силите си за бъдеще или да се втурнат в борбата на мига да получат някои блага, които са им необходими! Вашият стил в обществените и дори в личните отношения обръща внимание на елегантността, с базирана външност на привлекателност. Пазарувате, домакинствате и всичко е толкова приятно – не се претоварвайте! Съвет: Никой не може да ви налага неща, които сами не желаете!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: „ОТДАВАМ СЕ НА ПЪЛНОТО КОНТРОЛИРАНЕ НА ЕМОЦИИТЕ!“ В службата сте изискани и последователни! Повечето от вас обмислят как да склонят любимия си човек за едно кратко пътуване?! Не ви се стои на едно място, в душите ви е светло и чисто, а романтиката е дар и добро решение за вашия проблем. Може да се наложи да се разходите за оглед на оферти или просто, за да избягате от задълженията си. Важното е да направите някаква промяна в кардинално лична посока! Сега определено мислите обемно за себе си, а отношението към околните не е в очаквания параметър! Съвет: Не давайте повод за аргументи, които за вас самите са повече от странни?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: „РЕШИТЕЛНО СЛЕДВАМ НАМЕРЕНИЯТА СИ!“ Обемистите грижи ще ви преуморят, по-скоро в работата?! Роднини ще се опитат да осуетят някои от дневните ви и вечерните идеи, сега имате куп неща за вършене – сметки и особено пазаруване! Не прекалявайте, намерете и малко време за себе си, открийте красотата на деня в простичките ежедневни работи, като чаша димящо кафе, примерно или пък заслушани в романтична песен за душата си! Не бързайте за никъде, хармонизирайте се и всичко ще се подреди повече от добре! Не загърбвайте ангажиментите си в любовта! Съвет: Може би искате да се докажете във вашата посока, но помислете „пред кого“?!

loading...