Дневен хороскоп за 31.07.2017

Овен Денят ви ще е изпълнен със задължения. Това ще е особено вярно, ако работите в транспорта или в медицински център. Всички важни задачи трябва да бъдат изпълнени...

629 0

Овен

Денят ви ще е изпълнен със задължения. Това ще е особено вярно, ако работите в транспорта или в медицински център. Всички важни задачи трябва да бъдат изпълнени от вас, без каквато и да е помощ. Определено днес няма да е най-лекият ви ден.

Телец

Днес се придържайте към основните си задължения и не бързайте да си правите планове за вечерта. Ако ви предстоят срещи и разговори, насрочете ги за втората половина на деня, когато ще сте много по-успешни. В късния следобед може да разговаряте с шефовете си за увеличаване на заплатата.

Близнаци

Втората половина на деня ще създаде перфектните обстоятелства за събиране на данни и контакти с хора. Ще получите новини от някой, които е далеч от вас. Вашите предположения ще са доста основателни и ще можете да се доверите на интуицията си.

Рак

Трезвите сметки ще изместят вдъхновението ви. Трябва да прегледате основните си цели и да прецените какво е добро за вас и какво ви е необходимо. Разчитайте на приятелите си относно финансови проблеми. Днес не е подходящ ден да се правите на герои.

Лъв

Днес сутринта ще сте силно повлияни от вчерашните събития. Колко по-важно е нещо за вас, толкова по-трудно ще ви е да запазите обективността си. Няма да имате реална представа нито за успехите си, нито за възможностите си.

Дева

Не очаквайте другите да имат енергия колкото вас. Колкото повече напредва деня, толкова повече ще отслабва ентусиазма ви. Ще бъдете все по-практични, което ще ви е от полза. Възможно е да проявите интерес към допълнителна работа. В никакъв случай не споделяйте колко печелите.

loading...