Дневен хороскоп за 8 април

Овен Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра новина. Тази неделя ще се запомни като решаващ ден в живота ви. Не бързайте да се хвалите с...

547 0

Овен

Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра новина. Тази неделя ще се запомни като решаващ ден в живота ви. Не бързайте да се хвалите с постиженията, за да не ви завидят.

Телец

Ако през този ден искате да бъдете разбрани бъдете прями. Не се страхувайте от отсрещната реакция. Шансът да бъдете разбрани правилно и приети е огромен.

Близнаци Тази неделя ще ви срещне с човек от далечното ви минало. Не се подавайте на меланхолия. Каквото било – било, сега трябва да обърнете внимание на бъдещето си.

Рак Тази неделя няма да ви отнеме нищо, от това, което не искате да дадете, така че не се страхувайте. Нали знаете, че колкото повече даваме, толкова повече получаваме.

Лъв Тази неделя обещава да е вълшебна и вашата задача ще е да се насладите на всеки един миг от него. Очаквайте някой да ви сподели свое съкровено желание.

Дева Тази неделя страховете ви и съмненията ще са напълно неоснователни. Ако се замислите добре няма да намерите нито една реална причина за тях, а интуицията понякога подвежда.

loading...