Дневен хороскоп за 9 септември 2017

Овен Днес е добре да се занимавате само с личните си проблеми и да оставите чуждите настрана. Деловите срещи няма да са достатъчно ползотворни. Имунитета ви е намален....

929 0

Овен

Днес е добре да се занимавате само с личните си проблеми и да оставите чуждите настрана. Деловите срещи няма да са достатъчно ползотворни. Имунитета ви е намален. Пазете си здравето!

Телец

Успешен и усмихнат ден. Късмета ще е с вас. А как ще употребите неговата благосклонност – за творчески успехи или в личния живот, зависи изцяло от вас. Изпробвате и в двете области.

Близнаци

Днешният ден може да се окаже доста забавен за някои от вас или да преживеете интересна случка. Отношенията ви са леко занемарени. Вашият партньор се нуждае от повече внимание и време, което да му посветите.

Рак

Общувайки с околните, ще намерите решението, от което се нуждаете. Не отказвайте на потърсена помощ от вас. Пазете се от доброжелателите. Клюка казана по ваш адрес може сериозно да ви разстрои.

Лъв

Днес е нужно да се водите от интуицията си. Вашето обаяние е особено силно сега и ще въздейства върху другите на подсъзнателно равнище. Любовните отношения може да се превърнат в игра с открит огън.

Дева

Днес с малко повече усилия от ваша страна ще можете да отстраните трудностите и пречките и да се справите със задачите през днешния ден. Въздържайте се от нападки срещу когото и да е.

loading...