Дневен хороскоп за четвъртък, 13 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Внимавайте! Доверявайте се на интуицията си, но не вземайте решения, които не сте съгласували с хората до вас. Правомерните действия и отношения към хората от...

597 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Внимавайте!
Доверявайте се на интуицията си, но не вземайте решения, които не сте съгласували с хората до вас. Правомерните действия и отношения към хората от деловия сектор са задължителни днес за Овните. Ситуацията за вас е неясна и усложнена през този ден. Най-дребни противоречия с околните ще прераснат до неукротим скандал, който може да предизвика непоправими последствия.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Реализация
Активността ви днес ще е насочена към материалната сфера, а също и в емоционалният ви живот. За деловата и финансовата реализация на родените под Телец четвъртък ще е успешен. Важна особеност за деня е, че възможностите ви за финансов успех и за административна подкрепа са нараснали. Някои ще се възползват от това, а други – за своя пагуба ще продължат да лъжат и мамят.
Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Трудно удържане на ситуацията
В много посоки ще разгърнете силите си и ще подготвите почвата за успешните си изяви. Представителите на Близнаци не се в добро настроение, а някои очакват в най-скоро време и появата на неприятности, които всъщност отдавна са на дневен ред, но поради внезапно възникналите други събития разгръщането им се е забавило. За момента все още удържате фронта.
Дневен хороскоп РАК
Засилете вниманието
Вземате нещата в свои ръце. Прекалено дълго сте чакали да се получи от само себе си. Основният апел към Раците през този ден е представителите на зодията да повишат вниманието си по всякакви въпроси през деня. За вас се разгръщат промени, чийто начален етап ще е доста утежнен и неприятен. Предстоят и чудесни дни, но за сега е задължително да внимавате във всичко.
Дневен хороскоп ЛЪВ
Владейте нервността си
Ще се чувствате изпълнени с енергия и нови сили. Успешната реализация в четвъртък е характерна и за Лъвовете, но почти всички от знака са доста нервни и трудно се владеят, а на някои въобще не им се отдава. Повечето от вас ще демонстрират това си състояние извън службата и не е изключено да навредят на отношенията си с някой.
Дневен хороскоп ДЕВА
Раздяла с партньор
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. От гледна точка на събития няма да е приятен на мнозина от зодията, защото говори за разделяне с близък. В повечето случаи ситуацията засяга партньорство или съдружие в професионален план. Обикновено актът не е приятен, но когато взаимоотношенията са нарушени е наложително.
Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Материална реализация
Ще се радвате на нова придобивка и ще търсите нови начини за реализация на плановете си чрез нея. Мнозина от Везните са доста притеснени и нервни за развитието на предстоящи събития, които визират ситуации от недалечното минало. Този е мъчителният момент днес. Като реализация на целите в делови и финансов аспект четвъртък е силно благоприятен и много успешен.
Дневен хороскоп СКОРПИОН
Владейте се!
Много от емоциите ви днес са свързани с хора, с които имате неизяснени взаимоотношения. Скорпионите ще действат много мощно в сферите на интересите си, но за разлика от друг път днес ще се сблъскат с пречки, които силно ще ги подразнят. Ако отговорите в същия стил, развитието на четвъртък не предвещава нищо добро. Сполука ще постигнат всички, които са добронамерени.
Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Начало на хубав етап
Не се самообвинявайте, ако желанията ви са в разрез със самоконтрола, който си налагате. Действайте честно, за да получите същото от онези, с които ще работите заедно. Това е важната характеристика на четвъртък за всички Стрелци. Денят е печеливш, а силните му характеристики се отнасят към партньорската работа. Стъпвате в началото на благоприятен етап за съвместна дейност.
Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Ярка сполука
Имате големи очаквания относно ваш конкретен проект, но ще ви се наложи да положите повече усилия и да имате търпение при реализацията му. Много силен ден, характерен с изразителен късмет в емоционален и финансов план. Социалната ви стабилност е на много високо ниво, а онова което ясно е подчертано от Съдбовните фактори е, че осъществяването на стремежите и желанията ви ще е пълно.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Не влизайте в спорове
Откривайки възможност за финансова реализация, ще се ангажирате с делово предложение или друга задача и ще спечелите. Сполуката не се е отдалечила и от Водолеите, но за улавянето й днес ще се наложи да действате по целите си с по-голяма интензивност. Избягвайте споровете!

Дневен хороскоп РИБИ
Делови проблеми
Днес се отличавате с инициативност и завидна енергия за действие. Напрежението на Рибите днес никак няма да е малко. При някои се очертават доста неприятности с партньори от деловите среди. Постигате успех по финансов въпрос, по който ще докажете безспорното си право. За преобладаващата част от Рибите се очертават неприятности в деловия сектор.

loading...