Дневен хороскоп за четвъртък, 15 март

Дневен хороскоп ОВЕН Печалби Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Денят е удачен за пътувания, командировки и промени,...

742 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Печалби
Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Денят е удачен за пътувания, командировки и промени, свързани с работата. Днес Овните трябва да се пазят от противниците си. Това във връзка с личната ви сигурност, а по отношение на материалната реализация следва да се възползвате от прерогативите си в службата или бизнеса.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Владейте се
Действате спокойно и настъпателно днес, като не позволявате на никого да пречи на плановете ви за действие. Отличен ден, през който е добре да поставите начало на нови занимания, дейност или там, където ви тегли сърцето. Острота във взаимоотношенията ви с делови партньори, или при осъществяване на лични цели няма да възникне през този ден.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Нерви и затруднения
Избягвайте прекомерните натоварвания днес и се погрижете за здравето си. Бъдете активни и се възползвайте от добрите възможности, които носи днешния ден. Този ден е много нервен за Близнаците, макар че ще успеете да реализирате целите си от материално и професионално естество. Не разчитайте на партньорите си, независимо колко са лоялни към вас.

Дневен хороскоп РАК
Ще постигнете успех, но не чрез хитрост
Динамичен и забързан ден предстои на повечето от представителите на знака. Ще привличате към себе си хора, с които ще ви бъде приятно да общувате и заедно ще постигате целите си, ако уважавате труда им и правото им да изказват свободно мнението си. Ако Раците провалят реализацията на целите си през този ден, ще трябва да се сърдят единствено на опитите си за хитруване.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успех
Пренебрежителното ви отношение към ваш близък може сериозно да ви навреди днес и да развали целия ви ден. Бъдете смели, вслушвайте се в интуицията и обръщайте повече внимание на новите си идеи. Много добър ден за реализация на делови цели, за контакти в близкия кръг, и за разрешаване на проблеми от материален или финансов порядък.

Дневен хороскоп ДЕВА
Финансов успех
Текущите ви ангажименти няма да ви позволят разсейване и волности. Енергетиката на деня сваля прегради и отваря нови възможности пред вас, и наред с това ви помага да откриете по-добри решения на въпроси от лична и от обществена значимост. През този ден не Девите не бива да се заемат с освобождаване от делови проблеми, защото нищо положително няма да постигнат.

loading...


Коментари