Дневен хороскоп за четвъртък, 16 май

ОВЕН Трудности Предвидливо ще следвате набелязаната си програма и ще избягвате възможните затруднения, така, щото да приключвате делата си в срок. Анализирайте случващото се и не омаловажавайте собствените...

740 0

ОВЕН
Трудности
Предвидливо ще следвате набелязаната си програма и ще избягвате възможните затруднения, така, щото да приключвате делата си в срок. Анализирайте случващото се и не омаловажавайте собствените си грешки и пропуски. Временни здравословни отклонения ще затруднят Овните през този ден при осъществяване на намеренията, въпреки, че преобладаващата част от зодията ще са доста активни.
ТЕЛЕЦ
Външни пречки
Умело ще насърчавате и направлявате ентусиазма на околните, включвайки ги в свои начинания. Посветете от времето си през днешния ден на себе си, размишлявайте върху пропуските и недостатъците си, и работете за отстраняването им. Много движение, опити за реализация на отдавнашна цел, или на такава, която в настоящия момент силно ви интересува, но условията не са особено подходящи за достигане до успех.
БЛИЗНАЦИ
Силно напрежение
Ще търсите различни възможности за изява, водени от добри мисли и настроение. Днес по-задълбочено се вглеждайте в хората, които се обръщат към вас с внимание и обич. Така ще можете да откриете истинската любов. За този ден е характерно силно напрежение при Близнаците и проблеми във взаимоотношенията. В личен план те обхващат интимните, а по отношение на деловите цели фиксират острите несъгласия и кавгите с някого.
РАК
Нерви и напрежение
Наслаждавате се на романтиката около вас и затова нагласата ви за всякакви авантюри едва ли е изненадваща. Днес започнете да работите върху новите си и важни дела. Следвайки новостите е напълно възможно да промените част от приоритетите си. Напрежението при Раците няма да е по-слабо от валидното за предните три знака. Има надежда да преодолеете пречките, с които се сблъсквате в момента.
ЛЪВ
Бъдете по-търпеливи
Не без вълнение ще следите развитието на интересуващ ви въпрос и без да губите присъствие на духа си, ще следвате логиката на събитията. Вникнете в усещанията си за нещата, които ви занимават сега и отделете време за самоусъвършенстване и само познание. Стремежът на Лъвовете да се реализират в делови план по нов начин е крещящ, а в някои случаи дори безпардонен и придружен с тежки удари по противниците.
ДЕВА
Не се раздвоявайте
Поели сте много ангажименти днес – свои и чужди, но ще успеете. Възползвайте се от творческата си енергия и социалните си контакти през днешния ден, благодарение на тях и будната си мисъл ще намерите отговорите на интересуващите ви въпроси. В условията на действащите влияния и механизми, не е чудно, че и представителите на Дева са силно изнервени, и търсят начини да преодолеят пречките, които постоянно изникват на пътя им.
ВЕЗНИ
Разчитайте на себе си
Ще ви занимават теми, свързани с недвижими имоти, наследство, лична собственост. Предложения и други, интересуващи ви развития ще направят деня ви интересен и в добро настроение ще започнете работа върху нов проект. Няма съмнение, че представителите на Везни са твърде активни за осъществяване на намеренията си, както и това, че не им липсва късмет, но битките за надмощие не са печелившата сфера за действия, още по-малко, когато разчитате на нечия помощ.
СКОРПИОН
Съдбата ви подкрепя
Добре е обективно да се съобразите с обстоятелствата около вас, за да елиминирате нежеланите последствия. Внимателно преценявайте хората, които допускате в обкръжението си и по никакъв повод не се обвързвайте със съмнителни хора и занимания. Твърде възможно е вашата сполука през този ден да остане невидима, ве само поради обстоятелството, че денят е почивен.
СТРЕЛЕЦ
Ще осъществите намеренията си
Настоятелни сте и това ви носи успех в професионалните ви ангажименти. Сътрудничеството ви с хора, чиито опит и контакти могат да ви бъдат полезни ще ускори делата ви и реши част от проблемите ви сега. Чрез строги и непоколебими действия, Стрелците ще демонстрират решителността си за осъществяване на целите си. Ако става въпрос за нещо по-значително, четвъртък може да се окаже неподходящият ден.
КОЗИРОГ
Необходима е категоричност
Не се ангажирайте с прекалено много задачи днес, защото ще ви липсва организираността, с която сте познати на света. Деловите общувания през днешния ден са предпоставка за дългосрочни перспективи. Вашата реализация е осъществима, но мнозина от Козирозите не са достатъчно стабилни, и постоянно сменят решенията ви. Стабилизирайте се и ще успеете.
ВОДОЛЕЙ
Действайте напористо
Налага се да свършите поизостаналите задачи от изминалата седмица днес. С високите си изисквания и професионално отношение към работата ще привличате вниманието на повече хора към вас. Добрият късмет работи за вас, но ако разчитате само на него, без да се концентрирайте върху делата си, вероятността да успеете силно намалява. Мнозина ще загубят доста ценно време в опитите си да докажат своето предимство пред приятели или съперници.
РИБИ
Ефективен напредък
Най-после получавате онова, за което отдавна работите. Времето и силите през днешния ден ще ви стигнат да се справите в срок с професионалните си ангажименти и уговорени срещи. Този ден е много благоприятен за Рибите. Ако се ангажирате с пряко изпълнение на делови задачи може да възникнат проблеми, но всичко свързано с контакти и разговори относно вашите намерения за бъдещето ще има значителен ефект.

loading...