Дневен хороскоп за четвъртък, 20 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Сполучлив ден Едно дълготрайно партньорство е на път да се провали. Отличен ден за материални придобивки, успех в конкуренцията, успешно дирижирани преговори и значителен шанс...

519 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Сполучлив ден
Едно дълготрайно партньорство е на път да се провали. Отличен ден за материални придобивки, успех в конкуренцията, успешно дирижирани преговори и значителен шанс за спечелване на финансова стабилност. За личната си сполука следва да действате усилено и по възможност с разбирателство към околните.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Реализация на исканото
Служебните ви ангажименти днес ще ви свържат с интересна личност и това може да се окаже началото на трайно и ползотворно сътрудничество. Четвъртък дава сериозни възможности за постигане на целите, но сериозна част от Телците няма да са доволни от постепенния ход на това развитие и със сигурност ще прибягват до хитрини.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Помощ от приятел
Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И този четвъртък тласка Близнаците към енергични и целенасочени действия, което ще допринесе за сполучлив ден. Но през този ден е задължително да обедините усилията си в сериозна степен с тези на вашите делови партньори или съдружници. Недейте да наблягате на индивидуализма.

Дневен хороскоп РАК
Кавги
Днес ви очакват големи успехи, тъй като най-сетне успявате да постигнете нещо, което досега не ви се е отдавало. Енергичен четвъртък, през който представителите на Раците ще действат с размах за осъществяването на проектите си. Това се отнася както за служебните ангажименти така и за контактите в обществените среди.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Засилете темпото
С основание ще сте благодарни на случайностите, които ще съпътстват деня ви. Четвъртък може да се опише като един от най-динамичните дни за представителите на Лъвовете. През този ден ще завоюват успехите си с много енергия. За преобладаващата част от зодията ще важат индивидуалните действия, бързината и отличните преценки на ситуациите.

Дневен хороскоп ДЕВА
Силен шанс
Радвате се на успехи днес. Те идват съвсем закономерно и са плод на упоритата ви работа. Динамичен четвъртък, който се характеризира със сериозен личен късмет за Девите. За жалост, този късмет може да се окаже недостатъчен в бизнес отношение и най-вече към ситуации, в които вашите конкуренти действат с неоправдани средства, за да постигнат целите си по заобиколен начин.

loading...