Дневен хороскоп за четвъртък, 22 февруари

Дневен хороскоп ОВЕН Пазете се от коварство Приемете без резерви овациите на околните, те са напълно искрени. По-внимателно се вглеждайте в детайлите и премисляйте решенията си, за да...

974 0

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Пазете се
Усилията ви са съсредоточени върху многообещаващ проект. Ако у вас възникне желание да споделяте опита си с околните и да се възползвате от техните знания, не се възпирайте. Везните са предразположени към прибързване, а повечето от зодията са готови още сега да сключат съдружие с някого, стига да преценят, че си струва. Не правете нито едното нито другото.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Пречки
Увереността ви личи и без колебания ще пристъпите към осъществяване на намеренията си. Ще отбележите подем в развитието си, ако отделите повече време днес за само подготовка или дадете път на философските си. Труден ден, който се характеризира с явни препятствия за Скорпионите в опитите им да реализират своя цел. Човек от високо ниво, който гледа с неприязън на вас, настойчиво пречи, и ви „подлива вода”.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Сблъсък с проблеми
Наложете си да не мислите за тревогите, които в повечето случаи сами си създавате. За много от вас денят ще премине в решаване на финансови въпроси, служебни задачи и семейни ангажименти. Много трудности се очертават през този ден за Стрелците. Делово ангажираните имат шанс за успех в професионалната си дейност, но не бива да осъществявате ангажименти, за които сте убедени, че ще последва скандал.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Овладявайте нервността си
Действате много активно днес. Изглежда партньорите ви не са свикнали на темпото, което налагате и допускат доста грешки. Денят ви ще бъде натоварен със задачи от семеен, професионален и друг характер. Четвъртък носи много ядове на Козирозите. Въпреки, че за някои от зодията те засягат материални и делови въпроси, причината не е там. Винаги може да се намери разумно решение, за да постигнете прагматичните си цели.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Материален успех, но емоционално напрежение
С разбиране ще подходите към нечии проблем и ще използвате познанствата си за решаването му. Търсете близостта на хора, чието присъствие ви прави по-добри, насърчава развитието ви и събужда у вас градивни мисли и съзидателни чувства. И при Водолеите ситуацията е много напрегната в емоционален план. Проблемите са много и различни – от клюки и клевети, до коварни действия и подли удари.

Дневен хороскоп РИБИ
Борби за надмощие
Активността ви днес ще се развива в много посоки. Но няма да липсват и конфликтни ситуации. През днешния ден се вслушвайте по-често в желанията си и не бъдете толкова много припрени в отношенията си с околните. И вашият четвъртък едва ли ще е удобен и благодатен за преобладаващото мнозинство от зодията. За някои това се свързва със здравето.

loading...


Коментари