Дневен хороскоп за четвъртък, 23 август

Дневен хороскоп ОВЕН Владейте емоциите си Не давайте оценки и не правете обобщения на работното място за да избегнете сблъсъци с колегите. Четвъртък ще е успешен за онези...

669 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Владейте емоциите си
Не давайте оценки и не правете обобщения на работното място за да избегнете сблъсъци с колегите. Четвъртък ще е успешен за онези Овни, които придържайки се към предварителния си план за деня, ще разгърнат стратегическите си умения за реализиране на желани цели. Не е изключено да се сблъскате със затруднения по въпроси от финансово естество, но ще успеете да ги преодолеете.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Борете се смело
Добрите новини за вас ще започнат от сутринта и ще се отразят добре на самочувствието ви. Доста динамичен и напрегнат ден, през който Телците трябва да са много внимателни във всичките си начинания. Днес започва нов двадесет и осем дневен период, чието развитие ще е като това за настоящия ден. Не позволявайте да възникват кавги, негативни взаимоотношения, и не лъжете.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Дръжте на позициите си
Днес бъдете по-тихи от обикновено и не говорете неща, които можете и да премълчите. Денят е напрегнат и дава яснота, че сега късметът ви е лош и ще сгрешите ако разчитате на него. Не е препоръчително да се заемате с разрешаването на проблеми или на спорове свързани с финанси, както и на ситуации, засягащи негативното развитие на събития от близкото минало.

Дневен хороскоп РАК
Без резки промени
Неотложните ви задачи ще ви подтикнат трескаво към работа, съобразявайки се със срокове и договорености. Доста Раци умело лъжат и успяват да постигнат целите си, но ако сте решили, че сте неуловими хитреци, е препоръчително днес да не се облягате на това схващане, защото ще се провалите. Четвъртък е зареден с положителни възможности, от които не е трудно да се възползвате чрез търпение.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Ново начало
Денят е много благоприятен за повечето от представителите на знака. За реализацията на лични цели, и при осъществяване на ангажименти в обществените среди, четвъртък е доста благоприятен и ще ви радва със сполука. Поради липса на шанс, такава ще липсва на онези от представителите на Лъв, които ще изпълняват професионалните си задължения днес.

Дневен хороскоп ДЕВА
Добра реализация
Не рискувайте излишно с финансите си. Помислете преди да влагате пари, където и да било. Напрежението през този ден ще е изразително при Девите. Мнозина от зодията са се устремили към реализацията на своя цел, за която още днес ще проведат срещи и разговори със съответните хора. По принцип проектът ви може да се осъществи, но за момента едва ли ще е възможно.

loading...


Коментари