Дневен хороскоп за четвъртък, 26 април

Дневен хороскоп ОВЕН Трудности С обмислени действия и с подходяща стратегия ще пристъпите към реализация на плановете си. Неудобен ден който подчертава, че необходимостта от промени в делови...

889 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Трудности
С обмислени действия и с подходяща стратегия ще пристъпите към реализация на плановете си. Неудобен ден който подчертава, че необходимостта от промени в делови план е неотменима. Налице са външни проблеми, от които трябва да се освободите незабавно, за да действате ефективно по целите си. Преди да го сторите, трябва да програмирате бъдещите си ходове за стабилизация.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Повишено напрежение
Светски изяви или професионални ангажименти свързани с изявления в медиите ще направят деня ви доста по-различен от обикновено. Голяма част от Телците са под силно напрежение, което днес няма да отстъпи на заден план. Преминавате през етап, характерен с повишено напрежение, но това едва ли трябва да се тълкува като стегнация, а още по-малко като безизходност. Действайте внимателно и се пазете от враговете си.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Труден ден
От сутринта ще подреждате програмата си, намирайки място за всичко, което предвиждате. Силно нервно напрежение, грешки, недоволство от себе си и от околните, както и недостатъчно себевладеене. Така изглежда четвъртък за мнозина от знака. Разгледайте ситуацията обстойно и ще схванете, че реакциите ви са провокирани от някого или се подавате на чуждо влияние.

Дневен хороскоп РАК
Действайте в синхрон с обстоятелствата
Имате нужда от разбиране и приятелско отношение. Представителите на Рак разполагат с късмет днес, но едновременно с шанса ви действа и друга тенденция, предизвикваща противоречия, сблъсъци и подмолни действия от страна на вашите противници и недоброжелатели. В условията на тази двойственост следва да проявите гъвкавост.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Силни противоречия
Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Четвъртък е благоприятен за осъществяване на вашите задачи, но носи и ярки противоречия, които в много случаи може да се превърнат в обективна пречка за осъществяване на целите. Не влизайте в конфликти! Проявата на активност в делата може да се превърне в начало на новости.

Дневен хороскоп ДЕВА
Засилено напрежение
Денят ще ви срещне с нови хора и ще премине без натоварващи ви вълнения. Този ден ще е доста труден и изпълнен с много напрежение за преобладаващия процент от Девите. Ще се сблъскате с мощни противодействащи сили. На по-дълбок план четвъртък дава ясни индикации за началото на изменения в деловите взаимоотношения с някого.

loading...