Дневен хороскоп за четвъртък, 5 април

Дневен хороскоп за ОВЕН Владейте се Можете да се справите с изникващите неуредици, ако сте по-прагматични и не се ангажирате с чужди задачи днес. Важно условие за успеха...

667 0

Дневен хороскоп за ОВЕН
Владейте се
Можете да се справите с изникващите неуредици, ако сте по-прагматични и не се ангажирате с чужди задачи днес. Важно условие за успеха по целите ви е да запазете спокойствие и да не позволявате да се стига до конфронтация, защото ще избухнат остри кавги, а последните не съдействат за сполуката ви. Вече сте на прага на нов делови етап. Контролирайте се умело! Не пречете на успеха да ви докосне.

Дневен хороскоп за ТЕЛЕЦ
Погрижете се за стабилизацията си
Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Тревожен ден, свързан с кавги и лош удар от противник по финансови причини. През този ден вниманието ви следва да е насочено не към реализация на цели в бизнеса и към печалби, а към стабилизация на позициите.Всъщност, вашето укрепване следва да продължи до края на месец май.

Дневен хороскоп за БЛИЗНАЦИ
Силни ядове
Въпреки всичко, което е възможно да ви се случи днес, вие запазвате доброто си настроение и сте способни с добра дума да посрещнете всекиго. Доста неприятен ден, свързан с остри кавги по материални и финансови въпроси. Ако не достигнете до разбирателство чрез консенсус на база взаимни отстъпки, въпросният казусът ще остане висящ. Тази му позиция не може да ви успокоява защото е нестабилна, и не е дълготрайна.

Дневен хороскоп за РАК
Напрежение и успех
Желанието ви да се усъвършенствате е похвално и това скоро ще се отрази на доходите ви. Повишено напрежение не липсва и при Раците, причините за което са неразбирателство по финансов въпрос. Ще има остри противоречия, но не е препоръчително да достигате до крайности, защото сполуката през този ден е на ваша страна, и въпреки повишената емоционалност – постигате успех.

Дневен хороскоп за ЛЪВ
Не се поддавайте на нервност
Възможно е околните да ви потърсят за съвет и подкрепа. Това ще ви накара да се чувствате полезни и необходими. За Лъвовете е много важно да са спокойни днес, и да избягват конфликтите в деловите и обществените среди. Просто не се заемайте с решаването на въпроси от делово естество сега, защото успехът не е сигурен. Четвъртък е първия ден от нов период и ще е хубава за градивни действия.

Дневен хороскоп за ДЕВА
Преценете задълбочено възможностите си
Интелектуалните ви и практически познания ще дадат заявка за по-висока позиция в йерархията на управлението. Девите не са от хората, които си оставят „магарето в калта”, но днес не е препоръчително да сте настоятелни за реализацията на онова, което сте намислили, защото едва ли ще се получи, а ако евентуално успеете, бъдещето ще ви донесе много големи неприятности по въпросната ситуация.

loading...


Коментари