Дневен хороскоп за четвъртък, 9 август

Дневен хороскоп ОВЕН Силен шанс Очаква ви приятен ден днес, който ще прекарате в компанията на любими хора. Вашите възможности за успешна реализация са подчертани от звездните фактори...

272 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Силен шанс
Очаква ви приятен ден днес, който ще прекарате в компанията на любими хора. Вашите възможности за успешна реализация са подчертани от звездните фактори през този ден, и не се очертава разминаване. Единственото, което задължително трябва да избягвате са конфликтите,защото кавга с някого може да се превърне в причина за проблеми с високостоящи и началници.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Успех
Не показвайте враждебността си към инакомислещите. В много направления четвъртък е успешен за Телците. Дължи се на факта, че късметът ви днес е много силен, и ще работи безотказно при осъществяване на целите ви. поддържайте взаимоотношенията си с влиятелните личности на добро ниво, защото не е изключено да възникнат проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Действайте внимателно
Съобразете се с усещането си за предстоящите начинания и се заемете с онези, в чиито добър край сте сигурни. И вашият четвъртък се разгръща по подобие на представителите ат предния знак. Ще получите чудесно предложение, обещаващо много добро и престижно бъдеще. Едва ли обаче това което чувате отговаря на истината. Периодът, в който се намирате е променлив.

Дневен хороскоп РАК
Успехи и напрежение в бизнеса
Денят ви ще е изпълнен с предизвикателства, към които няма да останете безразлични. Плодотворен ден с много добри възможности за реализация на професионални и финансови цели. Повече напрежение е валидно при бизнесмените, особено при провеждане та контакти в деловите среди, където борбата за материално предимство ще е много остра и често коварна. Бъдете предпазливи!

Дневен хороскоп ЛЪВ
Добри постижения
Ще имате лек и приятен ден, изпълнен с неудържими пориви да печелите, ако не друго, то поне вниманието на някой специален за вас човек. Много добър ден за контакти с хора от близкия кръг, за реализация на лични цели, и за уреждане на въпроси от сферата на бизнеса. За някои Лъвове се очертава повече напрежение във връзка с дома. Ще имате повече работа.

Дневен хороскоп ДЕВА
Лична сполука
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Вашите благоприятни възможности обхващат голям периметър от изява ви, но специално днес не е препоръчително да се заемате със делова дейност. Късметът ви е силен, но за професионални ангажименти, и преговори – не!

loading...