Дневен хороскоп за Коледа, 25 декември

ОВЕН Коледно настроение Като резултат на многото ви усилия през седмицата ще е подобрената ви финансова наличност, която ще ви позволи да се починете и помислите за дома....

979 0

ОВЕН
Коледно настроение
Като резултат на многото ви усилия през седмицата ще е подобрената ви финансова наличност, която ще ви позволи да се починете и помислите за дома. Коледа е и денят е прекрасен. Насладете се на празничното настроение без да се ангажирате с нишо странично. В момента най-важното за вас са близките и приятелите ви. Това е ден на мъдростта, на получаване и използване на знания.

ТЕЛЕЦ
Късмет и сполука
Пазете се от провокации днес. Рискувате да започнете конфликт, който ще ви създава неприятности дълго време. Понеделник ще бъде един ведър и щедър ден. Коледното настроение е обхванало както вас така и най-близките ви хора. Доброто настроение ви е обградило от всички посоки. С интелектуални и умствени занимания, с прояви на щедрост, усвояване на мъдрост и изучаване на нови знания ще преминете успешно през днешния хубав ден.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятен ден
Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. Коледа е и денят е подходящ за равносметка на изминалата година. Финансовото ви положение е стабилно и това ви дава добър повод за свежи инвестици за в бъдеще. Отнасяйки се с внимание и добронамереност към обкръжението си, ще се чувствате по-спокойни и с поведението си ще предразполагате към съпричастност всички около вас.

РАК
Усмихвахте се повече
Разумно е да разчитате повече на себе си, отколкото на случайността. Понеделник ще бъде един от най-ведрите дни през този месец. Коледното настроение ви е обхванало напълно и нищо други не е важно за вас към този момент. Въпреки това ще трябва да се погрижите и за някой други задачи. В отлична кондиция, днес ще усвоявате новостите и работите по текущите си дела, без да усещате умора и напрежение.

ЛЪВ
Бъдете ведри
Мнозина от вас ще използват част от свободното си време за да свършат полезна работа, която все отлагаха досега. Коледния ден ще бъде изключително благоприятен за представителите на Лъвовете. Ще получите добри вести от най-неочакваното за вас място. Дали в духа на Коледа или просто късмет, важното е, че нещата се подреждат така както ви се иска.

ДЕВА
Не издребнявайте
Ще се съобразите с очакванията на близките си и заедно ще приключите започнато начинание. Динамичен но и леко напрегнат, ще се окаже този понеделник за Девите. Въпреки, че е Коледа, ще трябва да се погрижите за някой неотложни ангажименти. Делови, професионални и лични задачи ще направят деня ви ангажиран, но не подхващайте нови дела.

loading...