Дневен хороскоп за неделя, 1 април

ОВЕН Делови занимания  Днес е възможно плановете ви да се разминават със свършеното до края на деня. Доста провокативна се оказва неделя за Овните. Това за едни от...

690 0

ОВЕН
Делови занимания 

Днес е възможно плановете ви да се разминават със свършеното до края на деня. Доста провокативна се оказва неделя за Овните. Това за едни от вас се отнася към материалните или финансовите дела, а при други се свеждат до въпроси от лично естество. Най-лесният начин да загубите е като се поддадете и изпуснете нервите си. Успешният ход е в дипломатичното и отзивчиво отношение.

ТЕЛЕЦ
Не спорете 

Действате доста непредсказуемо за хора, които обикновено обмислят всяко свое действие. Няма съмнение, че представителите на Телец са пред нов старт. Тази тенденция е неотменима, макар че за някои може и да не започне през април. Това не е фатално, защото е невъзможно да не се случи. Тази неделя може да се окаже доста напрегната и ядовита. Избягвайте противоречията и не участвайте във временна обща работа, за да не останете измамени.

БЛИЗНАЦИ
Действате активно

Верни на себе си, ще се погрижите добре за интересите си, оставяйки на втори план всичко, което не се отнася до вас самите. Това е добро време за проектиране и първоначална реализация на вашите цели, защото периодът е подходящ за повишаване на активността и безспорно ще ви радва с успехи във всичко. Днес се разкриват чудесни възможности за осъществяването на материални и финансови цели.

РАК
Леки трудности 

Запазете тайната, която ви е споделена, за да не нараните свой близък. Голяма част от Раците не са достатъчно мобилизирани през този ден и ще се сблъскат с големи трудности. При някои са налице основателни причини, които оправдават състоянието им чрез притискащите ги лични проблеми, но няма оправдание, тъй като разчитат на хитроумни ходове.

ЛЪВ
Силен шанс

Заслужено ще мислите за почивката си днес. Този ден ще е напрегнат и вероятно ще изнерви мнозина от Лъвовете, тъй като реалната ситуация ви поставя в положение на пасивност. Това се отнася както до решаването на лични проблеми, така и за деловите ви планове. Шансът ви през този ден засяга преговорите, уреждането на документи и някои дребни задачи.

loading...