Дневен хороскоп за неделя 10 септември: Овен-Започват промени, Риби-Осъществявате целите си

Неделя ще ви даде добра възможност да се подготвите за предстоящата работна седмица. Възползвайте се от всяка една възможност за да подобрите представянето си във всяка една светлина....

1285 0

Неделя ще ви даде добра възможност да се подготвите за предстоящата работна седмица. Възползвайте се от всяка една възможност за да подобрите представянето си във всяка една светлина.

ОВЕН 

Започват промени

Неделя е началото на мощно житейско раздвижване, което ще продължи около четири  месеца и ще обхване както положителни, така и отрицателни жизнени процеси.

Предстоят промени в значителен мащаб, които постепенно, но в различно време ще обхванат представителите на всички Зодиакални знаци.

ТЕЛЕЦ 

Остри финансови проблеми

Вие също сте пред мощно раздвижване, което бързо ще доведе започналите процеси до окончателен завършек. В момента не малък процент от Телците се намират в много напрегнат етап, през който ще вземат окончателно решение за бъдещите си действия. Финансовите проблеми се задълбочават.

БЛИЗНАЦИ 

Пред проблеми

Неделя с нищо не подсказва, че предстоят дни на изпитания, през които Близнаците ще се окажат в крайно неизгодна позиция, независимо от факта, че в момента не са лишени от нищо в стила и начина си на живот. Мнозина от родените в зодията по-скоро да се разделят с непочтени практики.

РАК

Действайте внимателно

Днес са характерни ангажименти в две направления. Едното засяга деловите цели, а другото – любовните. Вероятността за успех в делови план не е малка, ако се заемете активно и настойчиво с осъществяването на намеренията си, защото ситуацията е нестабилна, освен че може да възникнат и пречки.

ЛЪВ 

Успех в дела и преговори

Лъвовете ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията. В случая става въпрос за онези от знака, чиито ангажименти са свързани с практическа дейност. Неделя ще е твърде ползотворна и за водещите преговори.

ДЕВА 

Действайте решително

loading...