Дневен хороскоп за неделя, 11 март

ОВЕН Овладейте нервността си Предварителните условия за вашия успех днес са активни действия в деловия и личния сектор за реализиране на целите, и владеене на нервите. Чудесно се...

741 0

ОВЕН
Овладейте нервността си

Предварителните условия за вашия успех днес са активни действия в деловия и личния сектор за реализиране на целите, и владеене на нервите. Чудесно се познавате, и  знаете, че не винаги успявате да се овладеете, а днес има достатъчно данни, че избухнете ли, следват кавги и неуспех.

ТЕЛЕЦ
Укрепване на позициите

Този ден ще е успешен за всички Телци, които са се заловили с укрепване на личните или деловите си позиции. Ще отстраните успешно проблеми, но ядовете и кавгите през деня едва ли ще избегнете. При провеждане на контакти в деловите среди се владейте, за да успеете в делата си.

БЛИЗНАЦИ
Успех, но и проблеми

Близнаците обикновено ползват хитрост, за да реализират безпрепятствено целите се, а от този прийом мнозина ще се възползват и днес. За ангажираните в бизнеса се  очертават конфликти, които е хубаво предварително да туширате. Не е изключено да отстранявате остри проблеми.

РАК
Реализиране на намисленото

Раците вече стъпват върху стабилна основа и уверено разгръщат силите си в принадлежащия им периметър. Неделя е изпълнена със делови задължения за мнозина от знака. Част от родените ще наблегнат върху осъществяването на лични ангажименти. Други ще имат успешни контакти.

ЛЪВ
Позитивни възможности

Благодатен ден, през който представителите на Лъв ще постигнат изразителни успехи при осъществяването на делата си. Това се отнася до проблеми от лично естество, парични въпроси, преговори и делови контакти, както и до отстраняване на пречки. В служебен план има смущения.

ДЕВА
Изразителен успех и много емоции

Ярката делова и финансова реализация през този ден е характерна за преобладаващата част от представителите на Дева. За някои от зодията дори, не е изключено неделя да се превърне в начало за изразителен подем в професионален план.Това за някои се свързва с реализация в ново направление.

loading...


Коментари