Дневен хороскоп за неделя,15 април

ОВЕН Сериозен късмет Чувствате, че нищо не е в състояние да ви изненада днес. Днес е важно да се предпазвате от провокации и опити да бъдете манипулирани. Значителни...

807 0

ОВЕН
Сериозен късмет
Чувствате, че нищо не е в състояние да ви изненада днес. Днес е важно да се предпазвате от провокации и опити да бъдете манипулирани. Значителни постижения са характерни за Овните през този ден. Тази прогноза се свързва с деловата дейност, паричните печалби, контактите в бизнеса и съвместното партньорство. В някои момент днес ще се чувствате доста неуверени. Напразно, в състояние сте да преодолеете всички проблеми.

ТЕЛЕЦ
Не прибързвайте
С повече воля ще се справите със задачите си. Денят е противоречив и по всякакъв начин трябва да избягвате напрежение и конфликти, особено на работното място, в семейството и в личните отношения днес. Днес следва да действате с повишено внимание към ситуациите и събитията в деловия сектор. Неделя говори за загуби, които в едни случаи трябва да се определят като пропуснати ползи, а в други – като неочаквани коварни удари.

БЛИЗНАЦИ
Напредък
Напрежението в работата и в личния ви живот ще отстъпи място на по-добрите развития. Неблагоприятните енергийни въздействия на деня се отразяват на психиката и ви правят податливи на изкушения. Неделя се свързва с доста неудобства за Близнаците, които при едни от зодията имат делови характер, а при други засягат отношенията с интимния партньор. Действайте много внимателно.

РАК
Обществено признание
Приятно ще премине деня ви. Близостта на семейството ще ви даде сили и желание да решите проблем, който ви създава грижи в последно време. Днес е препоръчително да сте внимателни и въздържани в отношенията и поведението си. Възможни са провокации и съблазни. Неделя се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления.

ЛЪВ
Динамика и прогрес
Отделете време на всички онези дребни неща, за които не ви останаха сили през седмицата. Следвайте програмата си, но не започвайте нови начинания и избягвайте риска под каквато и да е форма. Малко нервна, но пък твърде плодотворна, неделя ще зарадва Лъвовете с чудесна делова реализация, успешни контакти или преговори, сполука по финансови въпроси или във връзка с инвестиции, както и при осъществяване на сделки в бизнеса.

ДЕВА
Не прибързвайте
Вдъхновени от нечие позитивно присъствие до вас ще работите по своите задачи, давайки най-доброто от себе си. Негативен ден, през който нараства вероятността от измами и манипулации. Денят ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачи и дела с голяма енергия, която за съжаление не при всички е канализирана.

loading...


Коментари