Дневен хороскоп за неделя 15 юли

ОВЕН Активни и целенасочени Обзети сте от решителност и воля да успеете в преодоляване на проблемите си. Днес по-внимателно се вглеждайте в хората, които ви оказват внимание. Решителни...

543 0

ОВЕН
Активни и целенасочени
Обзети сте от решителност и воля да успеете в преодоляване на проблемите си.

Днес по-внимателно се вглеждайте в хората, които ви оказват внимание. Решителни и настойчиви,за реализацията на целите си, Овните ще разполагат с прилични възможности за успех. Разчитайте на активността си, и подкрепа от страната на влиятелни администратори. Ядове ще има, но те са преодолими.
ТЕЛЕЦ
Предстоят промени
Възможно е днес контактите ви с други хора да не доведат до резултатите, които очаквате. Отдадеността ви на любовта, творчеството и други хуманни каузи през днешния ден ще ви носят изобилие от доволство. Предразположението на голяма част от Телците към зли дела и коварни постъпподхода си към тях. Денят ще е успешен за реализацията на материалните ви цели.

БЛИЗНАЦИ
Проявете прецизност
Нови предизвикателства ще ви позволят да изявите потенциала си. Предпазвайте се от изкушения и нездрави внушения. Насочете енергията си към творчески и духовни занимания. Неделя ще е успешна зя Близнаците, но не може да се отмине без внимание фактът, че ще е много напрегната, поради лоши удари от вашите делови и професионални противници.

РАК
Затруднения
Живейте по-спокойно, проблемите с дома и близките ви не са непреодолими. С действията си през днешния ден ще изключите всяка неканена намеса в делата си, но не бъдете крайни в поведението си. Неблагоприятната ситуация, валидна за този ден е, че личният шанс на Раците е занижен. В едни случаи ще се изрази под формата на разсейване, водещо до грешки и неуспех, а други ще бъдат блокирани за активна изява поради пречки от друг характер.

ЛЪВ
Успешни действия
Ентусиазирани сте от нова идея и това ви кара да полетите. Проблемите на ежедневието ви мотивират да отхвърлите всякакви окови и условности. Благоприятен ден, със стабилни възможности за успешна реализация на целите. Прекалено нервни сте, което може да ви изиграе лоша шега. Владейте се и не влизайте в конфликти, за да не последват остри и непредсказуеми скандали.

ДЕВА
Успех и разбирателство
Твърде взискателни сте към близките си. Изпълнени сте с хубаво настроение и с желание за повече развлечения, което ще направи деня ви интересен. Добър и успешен ден, но и при вас ситуацията с противници и врагове не е лека. Днес ще действате последователно, което ще ви позволи да реализирате целите си в условията на пълно разбирателство в деловите и обществените среди.

loading...