Дневен хороскоп за неделя 17 декември: Дева-Следвайте интуицията си, Водолей-Успехи

ОВЕН Мобилизирайте се Не се отказвайте от възможностите, които ви се предлагат. Възможностите на Овните са ограничени през този ден, а мнозина от зодията са лошо организирани за...

967 0

ОВЕН
Мобилизирайте се
Не се отказвайте от възможностите, които ви се предлагат. Възможностите на Овните са ограничени през този ден, а мнозина от зодията са лошо организирани за реализацията на целите си. Към това трябва да се прибавят и пречките издигнати от влиятелна личност на пътя ви. Не се отпускайте, за да не се окажете неприятно изненадани от началото на лош етап! Прекрасен ден, през който енергетиката сваля прегради и отваря врати.

ТЕЛЕЦ
Овладейте нервите
Широтата на възгледите ви ще ви направи популярни и ще ви донесе много ангажименти. Телците разполагат с приличен шанс за успех е възможно да го реализирате. Условието е само едно – владейте се! Не успеете ли да блокирате (в положителния смисъл) емоционалността си, ще провалите деня. Ярко недоволни ще са онези, които ще бъдат спрени за осъществяване на делови цели.

БЛИЗНАЦИ
Разчитайте на себе си
Вземете нещата в свои ръце и се погрижете да разнообразите живота си. Денят е благоприятен и ще донесе успех на Близнаците. И при вас проблемът с нервността е доста остър, но имате шанс да я овладеете и да акцентирате върху креативните и стратегическите действия. Контактите, на които мнозина разчитат ще се окажат илюзии. Работете самостоятелно. Бъдете инициативни и последователни в действията си, за да постигате целите си.

РАК
Силен делови шанс
Ще ускорите работата си по започната задача, удовлетворявайки с това очакванията на определени хора към вас. Много благоприятен ден, през който Раците трябва да наблегнат на активността в служебната си дейност. С чудесни възможности ще се ползват онези от зодията, които да ангажирани с идеята да започнат работа, или да поемат допълнителна професионална дейност в деловите среди и бизнеса.

ЛЪВ
Ярко напрежение
Занимават ви проблеми свързани с работата. Може би се колебаете, дали не е време да я смените или да поискате повишение. Много напрежение ще донесе неделя на Лъвовете, а по-несдържаните от зодията може да си навлекат големи неприятности. Очертават се остри конфликти, които при някои ще достигнат до физическа разправа. В службата внимавайте – проблеми с началници и загуби поради непочтеност.

ДЕВА
Отложете изпълнението на намеренията си
Следвайте интуицията си, независимо, че околните ще застъпват различни мнения. Мнозина от Девите възнамеряват да реализират свой план – вероятно от делови порядък, но през този ден не е препоръчително да се захващате. Отложете изпълнението на целта си, защото в момента липсва стабилност и независимо от личната ви устойчивост, маже да последва неочакван провал.

loading...