Дневен хороскоп за неделя, 20 май

ОВЕН Действайте за укрепването си Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост....

730 0

ОВЕН
Действайте за укрепването си
Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост. Неделя отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот.Служебните позиции на мнозина не са достатъчно стабилни или се нуждаят от допълнително укрепване.

ТЕЛЕЦ
Тежък ден
Някои от вас поемат отговорности, за които не са готови в момента. Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени. Характеристиките на силно напрегнатата неделя не говорят за стабилни и крепки позиции при голяма част от Телците.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте споровете
Влизайки в нови взаимоотношения с познати вече хора, ще подобрите съществуващото положение на нещата при вас. Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности. Не участвайте в кавги!

РАК
Не си създавайте неприятности
Тревожи ви хаоса, който цари около вас. Не се тревожете, пък и не си струва. Увереността, с която подхождате при решаване на текущи и изоставени въпроси ви поставя в хармония с енергиите на деня и ви носи успех. В условията на съществуващото повсеместно напрежение, Раците разполагат с шанса да имат относително спокойна неделя.

ЛЪВ
Владейте се ефективно
Може би сте прекалено скептични. Докато не преодолеете тази своя склонност едва ли ще останете доволни от свършеното днес. С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Неделя предоставя чудесни възможности на Лъвовете за постигане на успех в интересуващите ги сфери.

ДЕВА
Напрежение
Денят е добър за вас. Ако сте решили да смените своето работно място денят е измежду най-удачните за това, наред с творчески занимания. Засиленото напрежение на Девите през този ден, ще е плод на лоши и подли удари от страна на противниците им.. Няма да сте в състояние да приложите ефикасна защита, защото действията ви ще са прибързани.

loading...