Дневен хороскоп за неделя 24 декември

ОВЕН Осъществени намерения Безпрекословната ви вяра във ваш близък днес може да бъде разколебана. Истински активизирани в навечерието на настъпващите празници, Овните ще проведат много срещи, за да...

821 0

ОВЕН
Осъществени намерения
Безпрекословната ви вяра във ваш близък днес може да бъде разколебана. Истински активизирани в навечерието на настъпващите празници, Овните ще проведат много срещи, за да осъществят намеренията си в края на отиващата си календарна година. Въпреки напрежението и нервността, неделя ще е успешна за реализацията на деловите и финансовите цели.

ТЕЛЕЦ
Успех
Прекалено прибързани сте днес и това може да ви създаде неприятности. Благоприятен и успешен ден, развитието на който ще е далеч по-спокойно от последните няколко дни. Ще осъществите личните и финансовите си цели, но подготовката за реализацията на бъдещи делови ангажименти не би вървяла гладко, поради недостатъчно стабилни обстоятелства.

БЛИЗНАЦИ
Преодолими проблеми
Денят ще донесе на мнозина от вас ново и вълнуващо увлечение. Този ден е носител на някои трудни моменти, , но ако сте достатъчно организирани, няма да е трудно да преодолеете негативните влияния, защото късметът ви е доста силен. Такива ситуации ще възникнат в обществените взаимоотношения, а успешният подход е да отстраните противоречията.

РАК
Не проваляйте предимството си
Стараете се да се харесате на околните като прикривате чувствителността си с преднамерено поведение. Укрепените делови позиции, на които се намират Раците им предоставят достатъчно предимство, което имате шанса да задържите, като чрез по-голямо внимание се предпазвате от нелоялните действия на противниците си. Внимавайте с употребата на хитрост.

ЛЪВ
Владейте се
Авторитетът ви е всепризнат, но не прекалявайте. Промяната, към която се стремите добива по-ясни очертания. За представителите на Лъв са налице превъзходни условия за успех в избраното направление, а едно от задължителните условия е да ограничите напористия се подход към околните, преди да е добил размерите на агресивност. Това е напълно достатъчно, за да превърнете неделята в успешна.

ДЕВА
Хубава реализация
Денят ви е доста натоварен, но е желателно да не се ангажирате допълнително с чужди задачи. Не може да има никакво съмнение в сполуката на Девите днес, но е видимо, че мнозина от зодията са напрегнати, и са готови да покажат твърдостта си. Последното едва ли ще се наложи, защото денят ви гарантира пълен успех н сферите на вашите интереси, както и чудесни печалби.

loading...