Дневен хороскоп за неделя, 24 септември

ОВЕН Острота и напрежение Неделя е характерна с подчертано напрежение във взаимоотношенията с хора от бизнеса и службата, както и в обществените среди. Ше имате възможността да се...

640 0

ОВЕН
Острота и напрежение
Неделя е характерна с подчертано напрежение във взаимоотношенията с хора от бизнеса и службата, както и в обществените среди. Ше имате възможността да се освободите от хора, които по-скоро пречат отколкото да помагат за реализацията на целите ви. Не бива да влизате в конфликти.

ТЕЛЕЦ
Неудобства
Неделя се оказва доста напрегната за Телците поради удари от врагове. Странното за този ора и ден е, че въпреки споменатите неудобства, шансът ви за печалби не е блокиран. Вниманието си трябва да съсредоточите върху онези хора и сектори, от които е най-вероятно да ви атакуват.

БЛИЗНАЦИ
Негативни влияния
Сблъсъците с противници и опоненти определят дневните обстоятелства като негативни за плодотворна дейност. Към този аспект за деня трябва са се прибавят и характеристиките на настоящия времеви етап, които категорично подчертават, че ситуацията е твърде променлива и нестабилна.

РАК
Реализирана цел
Благоприятна, и определено успешна, неделя ясно подчертава, че Раците, които са се насочили към реализацията на цели с дълготраен ефект, ще успеят на сто процента. Възможно е да има известно забавяне от порядъка на няколко дни, но това едва ли е пречка. Избягвайте сблъсъците!

ЛЪВ
Внимавайте!
Денят ще премине спокойно ако не се впуснете амбициозно да реализирате материални, финансови или любовни цели. Ярката ви нервност е опасният враг, с който трябва да се преборите успешно. В противен случай ще последват проблеми, защото ситуацията много неясна и нестабилна.

ДЕВА
Владейте се
През този ден и за вас е най-важно да владеете импулсивноста се пазите от конфликти. Вероятността за успешни постижения в интересуващите ви сфери и направления не е малка, но наличието на ясно доловимата нестабилност в ситуацията е отчетлив предупредител за повече внимание.

loading...