Дневен хороскоп за неделя 25 март

ОВЕН Кавги Не пренебрегвайте маловажните неща. Енергетиката на деня провокира към конфликти и агресия, за това е препоръчително внимателно да обмисляте действията си и промените, които целите. За...

794 0

ОВЕН
Кавги

Не пренебрегвайте маловажните неща. Енергетиката на деня провокира към конфликти и агресия, за това е препоръчително внимателно да обмисляте действията си и промените, които целите. За преобладаващата част от Овните неделя  се оказва напрегнат и изпълнен с остри кавги. Възникват във взаимоотношенията със съдружници от бизнеса или с партньори, и със сигурност ще доведат до промени или до прекъсване на съвместните ангажименти.

ТЕЛЕЦ
Конфликти

Нещата ви са под контрол. Успешно ще завършите проект, който е погълнал много време и труд. Вслушвайте се в чужди съвети и размишлявайте върху собствените си предстви за нещата. За реализацията на вашите цели неделя ще е успешна, но не и спокойна. Очертават се остри конфликти от делово и финансово естество, с които е съмнително да се разминете.

БЛИЗНАЦИ
Успех

Съсредоточете се върху въдворяването на ред в дома ви. През днешния труден и не еднозначен ден ще избегнете грешки и проблеми, ако си наложите въздържание и по-добре контролирате емоциите си. Близнаците разполагат с шанса да разрешат спорните въпроси, с които ще се сблъскат през деня в своя полза. Ще има много остри разговори, в които няма да се спестят и обидни квалификации, но в крайна сметка именно вашата позиция ще се окаже печеливша.

РАК
В защита на целите и интересите

Не се впечатлявайте от онези, които не крият неблагоразположението си към вас и се съсредоточете върху работата си. Посветете се на занимания, които считате за важни, неотложни и полезни. Да проявите твърдост и неотстъпчивост от избраната позиция, е достойно поведение в защита на личната ви кауза и положените творчески усилия. Ще е доста трудно да успеете.

ЛЪВ
Необходимо е да се владеете

С нагласата сте да си дадете малко отдих и ще успеете. Денят скланя към провокации, нездрави подбуди и много нерви, които може да избегнете, ако внимателно обмисляте думите и поведението си. Неделя ще е успешен и ползотворен ден за Лъвовете, ако действат по целите си достатъчно продължително и настойчиво.Не е сигурно,че преобладаващият процент от вас ще се съобразят с подобно изискване.

ДЕВА
Делови проблеми

Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. С пост и въздържание ще контролирате по-добре емоциите си сега, без да се поддавате на съблазни и изкушения. И Девите ще бъдат ярко напрегнати в неделя. Причината е делова. В едни случаи става въпрос за остри противопоставяния с делови партньори, а в други за такива с административни служители.

loading...