Дневен хороскоп за неделя, 28 януари

Дневен хороскоп ОВЕН Организирайте се за целите си Ще търсите вниманието и подкрепата на хора, които уважавате и считате, че можете да си бъдете взаимно полезни. Енергетиката на...

1144 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Организирайте се за целите си
Ще търсите вниманието и подкрепата на хора, които уважавате и считате, че можете да си бъдете взаимно полезни. Енергетиката на деня провокира към празнословие и конфликти, но ако сте толерантни, дипломатични и предвидливи ще имате успех в делата си. Необходимостта от по-добра организация при Овните е очевидна.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ситуацията е проблемна
Приятен и ненатоварващ ден без каквито и да било неприятности. През днешния ден е препоръчително да се въздържате от активни действия, да се откажете от ненужни връзки и контакти, и да подбирате внимателно обкръжението си. При вас напрежението в делови план е твърде засилено днес. В много случаи се свързва с обществена поръчка, към чието изпълнение се стремите.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Тежко съперничество
Денят ви ще е наситен на емоции и добро настроение. Пред днешния ден ще се почувствате по-добре, ако ограничите контактите си и общувате само с най-близките си, като избягвате новите запознанства. При вас дневната ситуация не е по-различна от тази при Телците. Разминаването е само във факта, че представителите на Близнаци ще се насочат към борби и съперничество за демонстрация на надмощие, което ще доведе до тежки, подли удари, в условията на променливост и нестабилност.

Дневен хороскоп РАК
Напрежение и сполука
Ще останете разочаровани, ако прекалено много вярвате и разчитате на чужда помощ. Отделете повече внимание на себе си, за да подобрите физическата си и психическа форма, сега това е най-важно. Сигурно е, че през този ден няма да ви липсва късмет, но наличието му едва ли ще е в състояние да отстрани тежките мисли свързани с отминали неблагополучия и очаквани проблеми.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Незадоволителни резултати
Осигурете си спокойствие, ако искате да се съсредоточите над въпросите, които очакват решението ви. Ако се чувствате раздразнителни и нетърпеливи може да си създадете повече проблеми, за това е важно да останете толерантни. От гледна точка на задоволени амбиции за налагане на собствено виждане и мнение, неделя ви дава предимство, но това няма да ви доведе до очаквани резултати, а още по-малко до задоволство.

Дневен хороскоп ДЕВА
Действайте балансирано
Днес ще успеете да завършите нещо, по което работите от доста време и най-после да получите онова, което ви се полага. Отложете новите начинания днес, за да не похабите напразно силите си. Балансираното поведение ще ви спести някои неприятности през деня и ще ви предостави чудесни възможности за силен успех в желаното направление.

loading...