Дневен хороскоп за неделя, 4 март

ОВЕН Начало на промени Нечии проблем ще ви заинтригува до степен да му се посветите изцяло. Много труден и напрегнат ден, ясно подчертаващ разгръщането на промени. Последните ще...

860 0

ОВЕН
Начало на промени
Нечии проблем ще ви заинтригува до степен да му се посветите изцяло. Много труден и напрегнат ден, ясно подчертаващ разгръщането на промени. Последните ще преминат през различни фази на осъществяване, преди да постигнете желаната стабилност. Днес, след остър и тежък скандал ще нанесете тежък удар на противник. Проблеми с администратори.

ТЕЛЕЦ
Затруднения
Гледайте на застоя си, като на възможност да обмислите отново делата си и да продължите с нови сили напред. Телците все още са притиснати от проблемни ситуации и се сблъскват с доста пречки при осъществяване на всекидневните си задачи. Така ще продължи до средата на април, след което мощно ще дръпнете напред чрез подкрепата на партньори. Добра реализация в обществените среди.

БЛИЗНАЦИ
Организирайте се по-добре
Днес сте много продуктивни, особено що се отнася до творческата дейност. На Близнаците никога не им е липсвала активност за реализацията на целите, а онова, върху което сега трябва да акцентирате е организацията. Не повишите ли нивото ѝ в изоставащите сектори и направления, характерни за дейността ви – нищо няма да се получи. Голяма пречка са лъжите!

РАК
Бъдете много внимателни!
Добре премисляйте действията си, за се предпазите от грешки и зависимост от нечии користни интереси. Представителите на Рак следва да са много внимателни при осъществяване на служебните си задачи и други делови цели. Пазете се от нещастни случаи, и не се конфронтирайте с никого, за да не последват сблъсъци, които също може да предизвикат нежелани последствия. Не прибързвайте!

ЛЪВ
Проблеми
Ще започнете деня си с нещата, в които сте срещнали затруднения и приключвайки с тях, ще помислите за свободното си време. Не само Раците, но и вие следва да сте доста внимателни при осъществяването на целите си. Преценките ви не са достатъчно прецизни, прибързвате и допускате грешки, а това със сигурност води до разминаване с реализацията на намеренията ви. Влиятелен човек ще препречи пътя ви.

ДЕВА
Начало на промени
В търсене на нови възможности за реализация на плановете си, ще включите и партньори със сходни интереси. Вашият успех в неделя е извън съмнение, но постигането му – особено в делови план, няма да е лесно ако не сте напълно мобилизирани. Избягвайте противоречията с началници и администратори, и действайте с по-голямо усърдие по целите си. Започват бързи промени в развитието ви.

loading...