Дневен хороскоп за неделя 6 август

ОВЕН  Развръзката на споровете е непредсказуема Видимо неприятна, неделя подчертава че Овните са притиснати от здравословен проблем или имат доста остри разговори с човек от всекидневното обкръжение, развръзката...

451 0

ОВЕН  Развръзката на споровете е непредсказуема

Видимо неприятна, неделя подчертава че Овните са притиснати от здравословен проблем или имат доста остри разговори с човек от всекидневното обкръжение, развръзката на който предупреждава, че следва да сте по-внимателни в споровете, които  лесно може да се изплъзнат от контрол.

ТЕЛЕЦ  Действайте честно

Неделя е поредният труден ден за Телците, който за някои от зодията ще бъде особено важен. Моделирането му в положителен или отрицателен план ще се осъществи от външни сили. Разполагате с шанс за реализация на намеренията си, но знайте, че нечестните действия водят до провал.

БЛИЗНАЦИ  Повишена нервност

Въпреки че условията за реализацията на целите ви в събота са благоприятни, преобладаващата част от Близнаците са нервни и напрегнати и е твърде вероятно да стоварят гнева си върху някой от хората, с които имат постоянен професионален контакт. Владейте се по-качествено!

РАК Не се поддавайте на нерви

За Раците се очертава труден и напрегнат ден, през който нервността ви определено ще е висока, а онези от зодията, които ще имат неблагоразумието да я демонстрират в обкръжението си ще си създадат силни неприятности. Внимателни да са и Раците, които ще шофират през този ден.

ЛЪВ  Напрегнат и труден ден

Множество  фактори определят неделята като напрегната и неприятна за представителите на Лъв. За доста от знака възникват пречки относно осъществяване на целите, а това у някои от родените в зодията  автоматически поражда силно вътрешно напрежение и агресивен уклон. Внимавайте! Не се поддавайте.

ДЕВА  Владейте нервите си

Представителите на Дева са притиснати от неудобни ситуации, временни здравословни проблеми, не особено приятно обкръжение във всекидневието и пр. негативно присъствие, което силно им вреди  в емоционален план, а оттук и потиснатото настроение и трудното владеене на нервността.

loading...