Дневен хороскоп за неделя, 8 октомври

ОВЕН Проблеми и напрежение Повишеното напрежение у голяма част от представителите на Овен в неделния ден ще предизвика доста неудобства на родените в зодията. Очертават се конфликти, причините...

1114 0

ОВЕН

Проблеми и напрежение

Повишеното напрежение у голяма част от представителите на Овен в неделния ден ще предизвика доста неудобства на родените в зодията. Очертават се конфликти, причините за избухването на които ще останат неизяснени. Разполагате с късмет, но той няма да проработи поради пречки.

ТЕЛЕЦ

Планирани действия

В общи линии Телците са готови с плана си за действия през този ден. Предстои Ви да реализирате важен контакт, на който повечето от родените разчитат, за да осъществят намеренията си. Ще „разгледате” в ума си изработения план, за да го прецизирате за последно и ще го приложите ефикасно.

БЛИЗНАЦИ

За вас неделя е характерна с делова активност. Тя засяга предимно финансовата сфера и ангажиментите. За бизнесмените се очертавапътуване, което едни от вас ще предприемат от необходимост за по-активен партньорски синхрон, а други следва незабавно да отстранят възникнали проблеми.

РАК

Засилено напрежение

Неделя се оказва нервна за голяма част от родените в зодията. Състоянието ви не е следствие от сблъсък с нерешими проблеми, а е плод на повишена превъзбуда, възникнала на базата желание за активност по деловите цели. Възникват обаче ярки неудобства за осъществяването нанамеренията ви.

ЛЪВ

Мъчително напрегнати

Неспокойни и с усещане за предстоящи неудобства, Лъвовете ще са доста напрегнати днес. Ще се сблъсквате на всяка крачка с някакви ограничения, които ще взривят нервите на мнозина. С най-големи проблеми ще се сблъскат онези, чиито ангажименти са насочени в деловата сфера.

ДЕВА

Към положителни промени

Неделя е благоприятна за ангажиране с лични или делови цели, за провеждане на разговори по важни въпроси с партньорите от бизнеса, но по-нетърпеливите от зодията може да провалят възможностите си. Недостатъчна е стабилността ви. При мнозина е така, защото са пред етап на помени.

ВЕЗНИ

loading...