Дневен хороскоп за неделя, 8 юли

Дневен хороскоп ОВЕН Успехи, но повишете вниманието Придобивките днес ще направят деня ви запомнящ се. Относно реализацията на деловите планове неделя ще е успешна за Овните, но не...

710 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Успехи, но повишете вниманието
Придобивките днес ще направят деня ви запомнящ се. Относно реализацията на деловите планове неделя ще е успешна за Овните, но не бива да се изключва и наличието на негативни тенденции, които също формират действащи сили в различните направления. Точно затова, повишеното внимание и наблюдателността са незаменими помощници.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ядовит, нервен ден
Ще имате добра възможност днес да посветите времето си на сериозни размисли, които обаче няма да нарушат душевното ви равновесие. Изключително нервен и много ядовит ден, характерен с остри лични и делови неприятности. Най-ярки и почти неразрешими за мнозина от Телците се оказват личните, и в частност – любовните.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Силна нервност
Ще се почувствате удовлетворени от себе си, ако притежавате смелостта да признаете грешката си. Ситуацията във вътрешен план при вас не е по-различна от тази при Телците. Завладени сте от значителна нервност, която освен днес, ше ви преследва неотлъчно и през следващите четири дни. Овладейте се и разчитайте на креативните си възможности, както и на приятелска подкрепа.

Дневен хороскоп РАК
Твърде успешен ден
Очаква ви много динамичен и интересен ден. Делова и финансова сполука определят развитието на този ден. Всъщност успехите ви едва ли ще се задържат само в тези граници, защото за всички от зодията предстои етап на положителни промени в широк периметър. През това време може да има финансови проблеми, но са за малко.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Пред промени
Имате добри намерения и желание да ги осъществите. Като отделен ден, неделя може да се окаже доста неприятна за Лъвовете, защото намеква за началото на промени, които ще предизвикат проблеми и безусловно ще родят тревоги. Не се притеснявайте. Така ще е във времето на началния им етап. Впоследствие ситуацията ще се балансира.

Дневен хороскоп ДЕВА
Мобилизирайте се
Имате остра нужда от почивка. Не се опитвайте да пренебрегвате тази необходимост, още повече, че работата днес няма да ви спори. Благоприятен ден, през който вашият шанс за реализация на цели в обществения периметър или такива от лично естество е силен, но не е сигурно, че ще се въз ползвате от него, защото усилията ви за постижения са занижени, и пропускате изгодните моменти.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Много силен успех
Имате изразен късмет днес и може би е време да опитате игри на късмета или просто някое рисковано начинание. От гледна точка на парични печалби, неделя е много сполучлва и няма да ви разочарова – печеливша е! Денят по принцип е много успешен, и ще ви предостави чудесни възможности за многопосочна реализация с сфери и сектори, свързани с ангажиментите ви, или с настоящите стремежи.

loading...


Коментари