Дневен хороскоп за петък, 10 август

Дневен хороскоп ОВЕН Много нервен ден Творчески настроени сте и едва ли ви е до дреболии. В контактите си днес е необходимо да владейте нервите си ! Изпуснете...

397 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Много нервен ден
Творчески настроени сте и едва ли ви е до дреболии.

В контактите си днес е необходимо да владейте нервите си ! Изпуснете ли ги, гневните ви реакции ще вземат връх и ще последват остри кавги, които при мнозина може да прераснат до физически сблъсъци. Не влизайте в спорове, не подменяйте истината. Не защитавайте фалшиви каузи.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успех, но внимавайте
Днес сте настроени творчески, хрумват ви невероятни идеи. Успешен ден, който ще позволи на Телците да защитят позициите си, и да направят важна крачка към реализацията на своя цел. Всичко това ще постигнете от позицията на сила и чрез себеналагане, но бъдете внимателни и не прекалявайте, защото е сигурно, че предстоят неочаквани промени.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Преодолейте вътрешното си напрежение
С доброто си настроение ще се впишете в атмосфера около вас. Близнаците разполагат с много добри възможности за успешна реализация на целите си, но са нетърпеливи и агресивни, което ще усложни ситуацията, и в крайна сметка ще последва блокаж. Разумно е да овладеете импулсивността си и да приведете в изпълнение планираните цели за деня.

Дневен хороскоп РАК
Ярка делова сполука
По-малко се доверявайте и разчитайте само на проверени хора, за да избегнете загубите и да си спестите разочарованията. Петък ще бъде особено плодотворен за онези представители на Рак, които са определили деня за практически ангажименти в деловата сфера, или за планиране изпълнението на предстоящи задачи с партньори. За някои от знака домашните дела са предимствени в дневната реализация.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Делова и лична сполука
Ако днес предприемете пътуване по работа, бъдете сигурни че то ще бъде решаващо за вас и ще ви проправи нови пътища в професионалното издигане. Макар, че голяма част от представителите на знака ще предпочетат да прекарат този ден в отдих и освободени от делови задачи, петък ще зарадва със сполука в деловата сфера онези от вас, които се заемат с професионални дела.

Дневен хороскоп ДЕВА
Необходимост от отдих
Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. Вие почти винаги сте организирани и готови за заемане със задачи, но днес нервното напрежение е доста високо и едва ли е подходящо да се подлагате на допълнителни изпитание. Денят ще премине удовлетворително ако се отдадете на отдих. Ще възстановите капацитета си.

loading...