Дневен хороскоп за петък, 12 октомври

ОВЕН Силно напрегнати Неизяснен въпрос или новопоявил се проблем ще ви занимава днес, но предвид умението ви да се мобилизирате, ще се справите. Петък носи напрежение в делово...

824 0

ОВЕН
Силно напрегнати
Неизяснен въпрос или новопоявил се проблем ще ви занимава днес, но предвид умението ви да се мобилизирате, ще се справите. Петък носи напрежение в делово отношение, а за някои от зодията не са изключени и загуби. Избягвайте словесната острота с колегите. За онези, които ще водят бизнес преговори ще възникнат ярки противоречия.

ТЕЛЕЦ
Освободете се от притесненията
Съвсем прагматично и целенасочено ще търсите мнението на хора, напреднали в сферата, в която и вие се трудите. Притеснителен ден, който най-често говори за силни душевни вълнения и липса на стабилност. За голяма част от зодията причините са любовни, но има и такива, за които събитията са от делови и социален характер. Като характеристика за успешна реализация, петък никак не е лош.

БЛИЗНАЦИ
Контролирайте емоциите
Новостите ще ви направят по-активни, но друго не се и очаква. Реалните условия за постигане на заплануваните цели са достатъчно благоприятни за да осъществите намеренията си, но е необходимо предварително да се освободите от негативния стил на мислене, който лесно може да ви тласне към конфликти с някого при сблъсък с първите пречки.

РАК
Материален успех
Ще преодолявате препятствия, породени от обстоятелствата с увереност и достатъчна мотивация. Денят е сполучлив за делова дейност и разкрива възможности за печалби, които при мнозина са свързани с пътуване. Някои от зодията ще се заемат през този ден с усвояването на нови професионални умения. Други Раци ще се насочат към преговори, които безусловно им гарантират успех.

ЛЪВ
Денят ще е напрегнат
Ако получите покана за пътуване, приемете. Така ще се разнообразите от натовареното си ежедневие и ще наситите душата си с красиви гледки. Напрежението у Лъвовете никак не е малко през този ден. Притежавате много идеи, активно мислене и желание за бърза реализация на плановете, но се сблъсквате с външна съпротива, която в много случаи поражда силни вътрешни противоречия и желание да изразите недоволството си.

ДЕВА
Доста напрежение
Пригответе се да получите предложения свързани с бъдещата ви дейност. За преобладаващата част от Девите денят се оказва доста напрегнат поради пречки за осъществяване на целите и други неудобства в заобикалящото пространство. Навлизате в цикъл на промени, които ще се осъществят на дълбоко ниво, засягайки душевната ви устойчивост.

ВЕЗНИ
Успех в деловите начинания
Денят е изпълнен с предизвикателства, с част от които за пръв път ще се срещнете. Деловият успех и възможностите за удовлетворителни парични печалби са достатъчно добре подчертани за Везните. Процесите, които се разгръщат в деловия ви живот, са стабилизиращи и многообещаващи от гледна точка на растеж и увеличаване периметъра за професионални действия.

loading...


Коментари