Дневен хороскоп за петък, 13 април

Дневен хороскоп ОВЕН Начало на промени Не потискайте в себе си стремежа ви към досег с вашето минало. При част от вас са възможни бюрократични спънки, които ще...

761 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Начало на промени
Не потискайте в себе си стремежа ви към досег с вашето минало. При част от вас са възможни бюрократични спънки, които ще предизвикат недоволството ви и ще ви накарат да търсите по юридически път правата си. През днешния ден на душевна и космическа хармония е важно да съхраните равновесието и спокойствието си. Важното значение на петък е, че бележи началото на етап за промени, които наистина са надеждни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Много силен етап
Търсите съдействието на всички около вас и в много случаи успявате. Създайте повече настроение в дома си, като разнообразите днешния ден с приятни на всички ви занимания. Конкретиката в делата ще ви спести недоразумения и главоболия, затова говорете и работете по същество. Петък ще е доста труден и напрегнат за Телците. Раздвижването през този ден ще е значително, макар и да остане незабелязано от мнозина Телци.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Шанс за сполука
Нетърпеливи сте по-скоро да видите резултатите от работата си. Имате добри очакванията, но бъдете реалисти. Способността ви да решавате повече задачи наведнъж ще ви спести време и енергия. Решаване на финансови и битови въпроси, преодоляване на трудности, възстановяване на физическо и душевно равновесие.

Дневен хороскоп РАК
Проблеми
Отдайте се на желанията си, лъчезарни и приветливи ще довеждате до край целите си. Предстоят ви приятни изненади днес. Ще се впечатлите от качеството на работа на свой колега, с когото е възможно да си сътрудничите в скоро време. Заради пълнолунието днес повишената ви емоционалност, странностите и поведението на околните, прибавени към вашите, ще се отразяват на психическото ви състояние.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Шанс за реализация
Ако приемете помощта, която ви се предлага ще си спестите излишни главоболия. В работата си днес сте безупречни, но упоритостта ви може да не се хареса много на работното място. Ще преминете по-спокойно през днешния ден, ако поддържате у себе си душевна хармония и равновесие, независимо от поведението на околните.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успех
Днес бъдете повече предвидливи. Полагайте усилия, ако трябва, но не изпускайте от контрол нищо около себе си. Днес впечатлявате всички със завидната си работоспособност. Старайте се във всичко днес да сте спокойни и да не нарушавате вътрешния си мир и душевен комфорт със странични действия. За Девите определено може да се каже, че ще реализират намеренията си, включително и тези, които надхвърлят по мащаб обикновените дневни делови и лични цели.

loading...


Коментари