Дневен хороскоп за петък, 15 декември

Дневен хороскоп ОВЕН Повишено напрежение Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си.Петък ще повиши напрежението у Овните...

1024 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Повишено напрежение

Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си.Петък ще повиши напрежението у Овните поради осезаемата нестабилност, действаща в деловите и обществените среди. В службата възникват конфликти. В делово отношение ще има сполука, но не по всички интересуващи ви въпроси поради възникнали противоречия и пречки.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Проблеми и неудобства

Опитайте се днес да спазвате обещанията, които давате, за да не разочаровате ваши близки хора. Засиленото напрежение в петък е характерно явление и за Телците. За преобладаващия процент от представителите на зодията проблемите са от материално естество, а вероятността да предизвикат остри кавги е голяма. Направете опит своевременно да отстраните противоречията.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Трудности

С хубави емоции ще поддържате доброто си настроение днес. Петък е носител на противоположни влияния. От една страна разполагате с хубави възножности за успешна реализация на целите, от друга обаче е ясно разбираемо, че ще се сблъскате с големи затруднения. Последните се изразяват под формата на остри борби и удари от врагове.

Дневен хороскоп РАК
Владейте се

Заетостта ви изисква да се съсредоточите и да изпипвате всичко до най – малката подробност. Проблемът при Раците в петък се свежда до повишената емоционалност. Вашата социална и лична стабилност е видима, но ако не владеете нервността си, ще последват бурни кавги и много неприятности, които засилват риска за непредсказуеми проблеми с административни инстанции.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Проявете сдържаност

Добрата ви физическа и духовна форма ще ви позволи да проявите активността си в много посоки. За представителите на Лъв е задължително процентът на сдържаност да надвишава този на дразнимост. Голяма е вероятността от административно наказание ако не се владеете. Предупреждението засяга служебни и извънслужебни обстоятелства. Внимавайте! Последиците ще са неприятни.

Дневен хороскоп ДЕВА
Тежък ден

Добре ще е, ако работите самостоятелно днес. И за Девите петък се оказва доста неприятен. Някои ще успеят да реализират целите си с огромна настойчивост, но за преобладаващата част от родените в знака, ситуацията ще е доста тежка, или по-точно блокираща. За някои се очертават проблеми и загуби чрез съдебно дело.

loading...