Дневен хороскоп за петък, 16 февруари

ОВЕН Владейте се и ще успеете Във връзка със служебен или друг спор ще изхабите повече енергия, но в крайна сметка събитията ще покажат правилността на аргументите и...

901 0

ОВЕН
Владейте се и ще успеете
Във връзка със служебен или друг спор ще изхабите повече енергия, но в крайна сметка събитията ще покажат правилността на аргументите и действията ви. Ще успеете да реализирате деловите и финансовите си цели днес, но петък е крайно напрегнат ден. Създава условия за неочаквани обрати и непредсказуеми последствия. Владейте се и проявете сдържаност! Разполагате с добър шанс за неутрализиране провокациите. Проявете твърдост!

ТЕЛЕЦ
Проблеми
Независимо от трудностите, които срещате ежедневно, ще се стремите към по-добри условия за работа и бизнес. Лош ден, предоставящ ясна информация, че проблемите – лични и делови, са притиснали голям процент от представителите на Телец. Изходът от затрудненията е само един – незабавна промяна в стила на поведение и работа, и никакво хитруване Продължите ли както досега – следват проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Нерви и сполука
Промените са в ход и ще почувствате прилив на нови сили и идеи. Много нерви и много неудобства придружават Близнаците днес, но никой от представителите на знака не е лишен от късмет и добри възможности за реализация на целите. Безспорен успех ще регистрират онези от вас, които имат изграден план за действия, и го изпълнят без отклонения.

РАК
Владейте се и не хитрувайте
Добра изява в любимата ви област, свързана с квалификацията ви или с вашето хоби. Нервността през този ден и за вас ще е много висока. Шансът ви за успех същоще е изразителен, но непочтеността във взаимоотношенията ще лиши мнозина от подкрепата му. Мобилизирайте за реализация на задачите си, и забравете, че хитростта и лъжите ще ви предоставят предимство.

ЛЪВ
Напрежение в службата
С каквото и да уплътнявате времето си днес, бъдете сигурни че няма да скучаете или да страдате от липса на компания. Напрежението при Лъвовете през този ден се свързва с деловите и личните отговорности. Повечето от проблемите,с които ще се сблъскате, са от служебно естество. Ще ги преодолее и ще достигнете успехи, но на базата на повече усилия. Преговарящите да проявят повече гъвкавост.

ДЕВА
Петък е напрегнат
Действайте смело. Днес много ясно се очертават пречките и трудностите, с които представителите на Дева ще се сблъскат в делата си. Задълженията нарастват, пречките и трудностите съвсем не намаляват, а подкрепата от онези, които са около вас е незначителна.. Петък ще изненада доста от зодията с новости.

loading...