Дневен хороскоп за петък, 16 март

Дневен хороскоп ОВЕН Много напрежение и успех Спокойно ще се отнесете към претенциите на околните, с което ще обърнете нещата в своя полза. Ден преди цялостното разгръщане, през...

751 0

Дневен хороскоп ОВЕН

Много напрежение и успех

Спокойно ще се отнесете към претенциите на околните, с което ще обърнете нещата в своя полза. Ден преди цялостното разгръщане, през който емоциите и психиката са претоварени. Във вашите отношения с околните ще има доста острота през този ден, а там където става въпрос за материални и финансови придобивки, ще последват мощни кавги и тежки удари.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Реализирани цели

Доста напрегнати сте днес, тъй като ви очакват важни задачи. Ще укрепите психическото си равновесие и вярата си с любов, смирение и положителни мисли. Активността на Телците е изразителна през този ден, характерен с настойчивост от ваша страна, с противодействия от съперниците, които ще предизвикат сблъсъци.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Борби и нерви

Здравословните проблеми ще отшумят и ще се радвате на слънчево настроение и вдъхновение. Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушения и най-вече от конфликти. Петък ще е ярко напрегнат за доста от представителите на Близнаци.

Дневен хороскоп РАК

Успех в домашните дела

С вътрешен порив и усещане за свобода ще изявите таланта си. Работете за разширяване на информираността и подобряване на уменията си. Раците няма да пестят усилията си за реализацията на своите цели. През този ден добрите условия за желани постижения са ограничени в рамките на домашните цели.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Липса на шанс за успех

Лъвовете вероятно ще предпочетат да прекарат времето си в работа днес. За част от вас денят ще премине в работа върху професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания. На основата на хитрост и дипломатични умения, мнозина от Лъвовете се надяват на успех в петък, но това едва ли ще се случи.

Дневен хороскоп ДЕВА

Негативно предразположение

Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Трудностите ще подложат на изпитание умението ви да се справяте с изкушенията. Малко пресилено е в петък да се определи като неприятна, но мнозина от Девите ще чуят хули и неприятни квалификации за себе си, и точно ще уловят настроението на техните автори.

loading...