Дневен хороскоп за петък, 18 май

Дневен хороскоп ОВЕН Очертава се конфликт Вниманието ви ще бъде ангажирано с предстоящо събитие и е възможно то да ви развълнува. Може да се противопоставите на неблагоприятните енергийни...

1146 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Очертава се конфликт
Вниманието ви ще бъде ангажирано с предстоящо събитие и е възможно то да ви развълнува. Може да се противопоставите на неблагоприятните енергийни въздействия, като отвърнете с благост и доброта. За Овните се очертава началото на ползотворен за устройване в дадена сфера период, чиято продължителност ще е около два и половина месеца.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Внимавайте! Денят е тежък
Прекалите ли с алкохола днес, утре горчиво ще съжалявате. Проявете разум и не се увличайте. Неблагоприятните енергийни въздействия през днешния ден могат да провокират у вас нездрави внушения и други, отрицателни прояви. Много напрегнат ден, през който Телците трябва да стоят далеч от всякакъв тип делови ангажименти, защото заловят ли се с такива ще загубят.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Сблъсък с пречки
Желанията ви са силни и ще ви мотивират да пристъпите към по-активни действия в посока на осъществяването им. Атмосферата е заредена с повече негативизъм, който се отразява неблагоприятно на всички: едни подтиква към лъжа, други към измами, с цел лично облагодетелстване, към пагубни внушения. От гледна точка на постижения петък ще е положителен за Близнаците, въпреки всичко.

Дневен хороскоп РАК
Нервен ден, бележещ началото на успешен етап
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Денят е неблагоприятен откъм енергийни въздействия, дори идеите, които ви идват могат да са плод на чужди и вредни внушения. Петък се оказва напрегнат и нервен за Раците, въпреки че мнозина няма да открият видими дразнители за състоянието си.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успехът ви зависи от честността
Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете онова, към което се стремите. Трудностите през днешния ден се отразяват на психиката, решенията и действията. За част от Лъвовете петък определено ще е благоприятен. За останалите – значително по-голяма група, ситуацията е по-различна. Съдбата ни предупреждава да се стабилизирате, да престанете с измамите и де се крепите на позициите на честността.

Дневен хороскоп ДЕВА
Укрепете позициите си
Въпреки всички перипетии, днес успявате да се справите с нещата, които от дълго време ви създават напрежение. Днес е добре да прекарате повече време в уединение и по възможност да си останете в къщи, за да се предпазите от злото. Напрегнат ден от гледна точка провокации. Обслужват нечии интереси чрез наелектризиране на действащите обстоятелства против вас.

loading...