Дневен хороскоп за петък, 2 март

Дневен хороскоп ОВЕН Емоционален ден Заемате се смело с конкретен професионален проект и за кратко време успявате да осъществите пробива, който отдавна е ваша цел. Днес може да...

849 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Емоционален ден
Заемате се смело с конкретен професионален проект и за кратко време успявате да осъществите пробива, който отдавна е ваша цел. Днес може да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех. Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост. Петък отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Напрегнат ден
Днес сте в чудесно настроение и това неминуемо се отразява на качеството на работата ви. Денят се свързва с най-мощната енергия – енергията кундалини, която ако не бъде овладяна добре може да ескалира. Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Избягвайте кавгите
Бъдете бдителни към лицемерните и не разкривайте докрай тайните си. Денят е наситен с възможности, възползвайте се от тях и работете за създаване на градивни и стойностни неща, към каквито разумът и сърцето ви насочват. Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности.

Дневен хороскоп РАК
Не си създавайте врагове
В добро настроение ще бъдете и повечето от вас ще задоволят нуждата си от отдих. Днес можете да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех, ако насочите силите си към съзидателна работа. Увереността, с която подхождате при решаване на текущи и изоставени въпроси ви поставя в хармония с енергиите на деня и ви носи успех. В условията на съществуващото повсеместно напрежение,

Дневен хороскоп ЛЪВ
Владейте се
Справяйки се с не едно и две затруднения, ще решите въпрос, който ви пречи да продължите напред. Възползвайте се от силата на деня, за да постигнете професионални, бизнес и други свои цели. С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Пвтък предоставя чудесни възможности на Лъвовете за постигане на успех в интересуващите ги сфери.

Дневен хороскоп ДЕВА
Напрежение и тревоги
Имате добра мотивация и това си личи от работата ви. Силен ден, през който ще се чувствате в отлична форма и с желание да постигнете желаната промяна в живота си. Ако сте решили да смените своето работно място денят е измежду най-удачните за това, наред с творчески занимания. Засиленото напрежение на Девите през този ден, ще е плод на лоши и подли удари от страна на противниците им..

loading...