Дневен хороскоп за петък, 20 април

Дневен хороскоп ОВЕН Трудности и пречки Финансов въпрос или банкова операция ще придобие особена важност. Уверено и решително следвайте намеренията си, без да се оставяте в плен на...

926 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Трудности и пречки
Финансов въпрос или банкова операция ще придобие особена важност. Уверено и решително следвайте намеренията си, без да се оставяте в плен на натоварващи мисли и емоции. За голяма част от Овните петък ще е твърде нервен, защото възникват условия, които може да ви лишат от реализация на целите. Вероятна е здравословна недостатъчност, която може да ограничи възможностите ви.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Внимавайте!
Прекалено амбициозни задачи си поставяте, но едва ли ще успеете да се справите с всичко. Днес ще се чувствате енергични и в кондиция за смели постъпки. Добър личен късмет за реализация на цели, но и остри сблъсъци с противници или с хора от деловите среди, които искат да ви попречат. Действайте внимателно и преценявайте точно обстоятелствата. Голяма е вероятността да поемете реализацията на предложение, което ще ви донесе загуби.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Владейте се
По-спокойни сте от обикновено и по-мълчаливи. Денят е подходящ за промени, коите считате за необходими и за смели решения,свързани не само с професионалната ви реализация, но и с бъдещето ви. Петък ще е много тежък и неприятен за голяма част от Близнаците. Не ви липсва шанс за успех. такъв ще постигнат онези от вас които съумеят да овладеят изначалната си нервност.

Дневен хороскоп РАК
Овладявайте негативната емоционалност
Настроението ви е по-скоро романтично, отколкото прагматично. Грижете се за семейството, без да натоварвате близките с претенциите си. Ако сте смели, ще имате повече възможности днес. Мнозина от Раците разчитат на успешни контакти в деловите среди, които възнамеряват да осъществят чрез дипломатичните си способности.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не влизайте в конфликти
Денят може да започне с неприятна дискусия, по време на която да бъде поставено под съмнение качеството на работата ви. Активните ви и смели действия през днешния ден ще създават предпоставки за постигане на отлични резултати в професионалната, бизнес, творческа и лична сфера. Настоящето седемдневие започна с напрежение за преобладаващата част от Лъвовете, а такъв се оказва и петък.

Дневен хороскоп ДЕВА
Печеливши възможности
Споделяйте идеите и отстоявайте мнението си. Професионални, интелектуални и лични изяви ще ви носят придобивки през днешния ден, бъдете смели и напористи. Не особено удобен в здравословен план и по отношение на деловите контакти, в които някои ще се сблъскат с ярко коварство, петък е надежден за активна реализация на професионалните задачи, и за укрепване на позициите – служебни или в сферите на бизнеса.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Много нерви и печалби
Занимавайте се с професионалните задачи старателно, особено ако боравите с пари. За част от вас денят се свързва с промени и поемане по нов път, ако такива са прозренията и смелите ви решения. Най-силният враг на Везните в петък е ярката и изразителна нервност, завладяла почти всички от зодията. Истина е, че сте притиснати от куп проблеми, а днес мнозина няма да получат очаквана подкрепа.

loading...