Дневен хороскоп за петък, 21 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Хубави възможности Старайте се да разбирате и вниквате в позицията на хората около себе си и ще ви бъде по-лесно в делата. Много благоприятен ден,...

528 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Хубави възможности
Старайте се да разбирате и вниквате в позицията на хората около себе си и ще ви бъде по-лесно в делата.

Много благоприятен ден, през който представителите на Овен ще реализират в пълнота планираните задачи от лично и делово естество. Ако обаче някой реши да пренебрегне честността във взаимоотношенията с партньорите или с приятелите си, шансът му ще намалее многократно.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Успешен ден
Търсете компанията на близките си, заедно ще преодолеете съмненията и стреса от последните дни, а най-важното ще може да си починете. Петък е благоприятен и предоставя на Телците чудесни обстоятелства за реализацията на целите. Едно от важните предимства на родените в зодията е, че са заредени с ефективни идеи, практическото приложение на които не би представлявало особена трудност в настоящия момент.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Успех,, но не влизайте в спорове
Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. За петък е характерна известна липса на начална готовност за реализация в деловия сектор и в обществените среди, но с разгръщането на деня бързо ще се настроите към действащите условия. През този ден е особено вредно да спорите с партньори. Последствията ще са пагубни.

Дневен хороскоп РАК
Лошо настроение
Работата ви по започнат проект с чуждестранно участие ще продължи, подготвяйки наред с него и участието си в следващия по значимост за вас. Денят е надежден за реализация на цели в желано лично или делово направление, но е съмнително, че преобладаващата част от Раците ще се ангажират с нещо.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Силна нервност
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Големият проблем за повечето Лъвове в петък е изразителната нервност. Владеете ли се качествено – проблеми няма да има. През този ден е добре да наблегнете върху срещите в обществените среди и да ограничите до възможния минимум контактите и разговорите в службата.

Дневен хороскоп ДЕВА
Дразнения
Самочувствието и рутината ще повишат ефективността в работата, превръщайки работната атмосфера в творческа. Петък ще е нервен и ядовит за Девите. Освен избухването на кавга с някого, не може да се посочат други конкретни причини за състоянието ви, но то едва ли е плод на въпросния словесен сблъсък. Сигурно е, че негативните натрупвания са от дълго време насам и вече натежават.

loading...


Коментари