Дневен хороскоп за петък, 23 март

Дневен хороскоп ОВЕН Ориентирайте се към самостоятелност Днес сте абсолютно непредсказуеми. Дори хората, които ви познават не биха могли да предвидят следващата ви реакция. Не е изключено преобладаващото...

847 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Ориентирайте се към самостоятелност
Днес сте абсолютно непредсказуеми. Дори хората, които ви познават не биха могли да предвидят следващата ви реакция. Не е изключено преобладаващото мнозинство от зодията да насочат вниманието си към реализацията на материална цел. Ако действате самостоятелно за осъществяване на намерението си, шансът зя успех е налице. Решите ли да работите в партньорство, ще настъпят остри разногласия.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Напрежение
Нещата ви ще потръгнат и ще приемат по-динамичен ход. Петък не е от благоприятните дни за Телците. Дразнимостта ви е нараснала, а в такива случаи винаги възникват ситуации свързани с повишено напрежение. Необходимо е да се пазите от атаките на противниците си, и да избягвате конфликтите, за да не последват вредни или нежелани изменения.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Съобразявайте се с влиянията
През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Не правете опити за моделиране на действащите условия според собствените ви желания. По този начин ще предизвикате допълнително напрежение, което едва ли помогне за осъществяване на целите. Петък подчертава, че навлизате в нов период от развитието си. Това е важно начало.

Дневен хороскоп РАК
Владейте нервите си
Ако се нуждаете от съвет или силна подкрепа, потърсете я сред онези, които уважавате и обичате. Благоприятен ден, през който Раците ще реализират материалните си цели, а постиженията на някои от знака ще са значителни. Нещото, с което мнозина от зодията трябва да се справят своевременно, е нервността. Овладейте негативната си емоционалнаст, за да не се сблъскате с проблеми.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Мощни действия и успех
Действайте самостоятелно днес, не работете с много хора, защото това е възможно да ви донесе разочарования. Лъвовете прекрасно съзнават, че ще извоюват сполуката си на базата на повече усилия и категоричност във взаимоотношенията. За ангажираните с бизнес този стил е задължителен. При някои е възможно да настъпят трансформации и отношенията силно да се опънат. Случи ли се, следва раздяла.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успех, но не занижавайте бдителността
Срещате се с хора, които могат да ви бъдат много полезни при дейността ви. Изразителната активност на Девите през този ден е очевидна гаранция за успех в реализацията на целите, но сдържаността и овладяването на нервността е не по-малко важно за хармонията във взаимоотношенията. Позициите ви са предимствени, но се пазете от коварните удари на враговете.

loading...


Коментари