Дневен хороскоп за петък, 24 август

Дневен хороскоп ОВЕН Ярки затруднения Ще получите интересни предложения за работа или проект в деловата сфера, които ще направят деня ви много ангажиращ. Доста неприятен и тежък ден,...

528 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Ярки затруднения
Ще получите интересни предложения за работа или проект в деловата сфера, които ще направят деня ви много ангажиращ.

Доста неприятен и тежък ден, през който ще бъдете силно затруднени за реализацията на целите си, а мнозина ще останат крайно изненадани от трудностите и проблемите, които ще им причинят хора от приятелското обкръжение.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Напрежението расте
Нужен ви е добре обмислен план за действие в случай че сте се насочили към значима за вас цел. Телците са навлезли в цикъл на промени, които са така интензивни за някои от зодията, че предизвикват у тях усещане за „въртене в центрофуга”, което ги лишава от възможността да намерят необходимата опорна точка. Сега прекратете борбата за надмощие и да изчакайте подходящо време.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Заредете се с търпение
Ако делата ви са съпроводени с трудности не бива да спирате в устрема си напред. Липсата на стабилност, а при мнозина и на късмет ще затрудни голяма част от Близнаците в петък. Индивидуалните действия за промяна на обстоятелствата са обречени на провал. Ако сте достатъчно търпеливи ще настъпи раздвижване и ще се разкрие шанса ви за сполука.

Дневен хороскоп РАК
Не се отпускайте!
Ако се чувствате преуморени и раздразнителни, не си го изкарвайте на хората около вас. Основата, върху която са стъпили Раците е стабилна и няма да ги подведе, но липсата на професионална активност и агресивното поведение може да им създаде доста бъдещи неприятности в деловите среди и бизнеса. Предстоят промени, посоката на които ще зависи от поведението ви.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Откриват се нови възможности
Този ден ви предлага различни възможности, от които бихте да се възползвате. Днес Лъвовете разполагат с възможности за успешна реализация, от които мнозина ще се възползват. Денят ви предоставя добри условия за изява, но е променлив. За голяма част от Лъвовете това е добре, защото ще се разкрият чудесни нови възможности, удовлетворяващи очакванията ви.

Дневен хороскоп ДЕВА
Добър шанс
Очаква ви разнообразието, от което имате нужда днес. Успешен ден, поставящ началото на четириседмичен успешен период за реализация на делови и лични цели, като за някои е гарантирана смяна на работата. Пазете се от конфликти и наблегнете върху устройването на позициите си в обществените среди.

loading...


Коментари