Дневен хороскоп за петък, 28 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Силно напрежение Имате всички шансове днес да изпълните плановете си докрай, но ще ви е необходима стройна организация. Много напрегнат ден, които ще донесе много...

591 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Силно напрежение
Имате всички шансове днес да изпълните плановете си докрай, но ще ви е необходима стройна организация. Много напрегнат ден, които ще донесе много нерви на Овните. Най-важното е да се пазите от околните, които ще действат коварно, за да реализират целите си. Не се подавайте на уговорки, защото ще бъдете измамени, а ефектът ще е траен.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Пазете се от противниците
С безкористна постъпка заслужено печелите симпатиите на околните. Успехът на Телците през този ден ще е личен, и най-често става въпрос за сполука в интимната сфера.В бизнеса и деловите сектори ситуацията е твърде напрегната, а взаимоотношенията са конфликтни, макар и не съвсем открито. Пазете се! Противниците ви са много хитри и твърде коварни.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Бъдете бдителни
Занимавайте се с това, което е в приоритетите ви и не се разпилявайте в много посоки. Този ден е по-спокоен от отминалия петък, което ще се дължи предимно на уклончивото поведение на преобладаващата част от Близнаците. Бдителността ви не бива да намалява! Независимо дали ще бъдете ангажирани с професионална дейност или със сделки, вероятността за удар е осезателна.

Дневен хороскоп РАК
Бъдете внимателни
Бъдете предпазливи днес на работното си място и избягвайте всякакви конфронтации. Ако предварително се съобразите с негативните акценти за деня, може да извлечете достатъчно ползи, и ще го превърнете в успешен. Не влизайте в конфликти! Владейте нервите и не се подавайте на обещания за бързи и лесни печалби. Чрез подобни уговорки някой ще иска да се възползва от вас.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Укрепете позициите си
Радвате се на добри позиции на работното място и на възможности, които не са за изпускане. Взаимоотношенията, особено в бизнеса и деловите кръгове, в момента не биха могли да се определят като благоприятни, което изисква по-голяма активност относно стабилизацията и укрепването им. Опитайте се да действате в това направление. Петък се оказва доста напрегнат и активен.

Дневен хороскоп ДЕВА
Избягвайте разправиите
Толерантното ви поведение към някого ще ви носи предимства днес. Петък ще е важен и за Девите поради изразителната активност на някои от заобикалящите ви. Това налага да развиете активността си в обществените среди до максимум. Каквото и да правите усърдно следва да отбягвате споровете, защото неминуемо ще прераснат в остри конфликти.

loading...