Дневен хороскоп за петък, 29 юни

Дневен хороскоп ОВЕН Пазете се от противниците си Освободете се от всичко, което ви натоварва и посветете времето си на занимания, които ви носят настроение. С търпение и...

587 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Пазете се от противниците си
Освободете се от всичко, което ви натоварва и посветете времето си на занимания, които ви носят настроение. С търпение и такт може да насочвате събитията около вас в желаната посока, бъдете добри и не издребнявайте за маловажни неща. През този ден не може да се говори за липса на добри възможности, но са възможни и леки затруднения, които да ви лишат от шанса за успешна реализация.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Конфликтен ден
Денят се очертава като много плодотворен и приятен. Наистина се преуморявате с работа, но пък си заслужава. Полезните ви и съзидателни начинания през днешния ден ще ви носят дивиденти и добро самочувствие. Устойчивостта на Телците през този ден може да се окаже недостатъчна, за да отразят успешно удар от високо място насочен срещу тях.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Необходимо е да сте толерантни
Новите запознанства, голяма част от които в сферата на интересите ви. Подобрете организацията си, за да сте актуални във всичко и най-вече да осигурите финансите си. При положение, че Близнаците сами не провалят осъществяването на целите си, петък ще ги зарадва с очакваната сполука. Трудно е да се определи предварително дали ще е така, защото сте твърде своенравни и се съобразявате само със себе си и със собствените цели без да сте толерантни.

Дневен хороскоп РАК
Напрегнат ден
Добре преценявайте действията си, не правете неща, които да ви отдалечават от другите. Образователни занимания, физическа подготовка или диета, започнати през днешния ден ще преминат успешно и ще постигнете желаните резултати. Труден ден, наситен с изразителна агресивност както от ваша страна, така и от страната на противниците ви.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Избягвайте конфликтите
Предстоят ви интересни срещи, в някои случаи полагащи начало на обща дейност. Дългосрочни проекти от сферата на образованието, професионалната квалификация, физическото ви здраве и добра спортна форма, както и в духовен план ще ви се получат добре. Представителите на Лъв ще имат труден ден ако си позволят нечестност във взаимоотношенията с хора от деловите среди.

Дневен хороскоп ДЕВА
Стабилизирайте се психически
Денят ви ще бъде интересен и наситен на емоции. Изпълнението на обща задача ще ви подтикне да търсите съдействие от трети лица. Позициите на Девите са стабилни, а и възможностите за успешни действия са подчертани, но почти всички от зодията са силно напрегнати и лошо се владеят. Направете необходимото, за да достигнете до психическа устойчивост.

loading...


Коментари