Дневен хороскоп за петък, 3 август

Дневен хороскоп ОВЕН Стабилизирайте позициите си Не пренебрегвайте сами интересите си, за това има кой друг да се погрижи. Овните разполагат с шанс за успешни действия по въпроси...

321 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Стабилизирайте позициите си
Не пренебрегвайте сами интересите си, за това има кой друг да се погрижи. Овните разполагат с шанс за успешни действия по въпроси с основополагащо значение от делово естество. В момента най-важно е да стабилизирате позициите си. Уязвими сте в дадено отношение, и то много точно се знае от ваш противник. Пред вас ще възникнат пречки. По-късно ги преодолявате.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Организирайте деня си
Ако срещнете неразбиране по въпроси, които ви вълнуват, не го превръщайте в драма. Слаб , неорганизиран ден, характеризиращ се за голяма част от Телците с остри противоречия, които нарастват до кавги. Добре е да се владеете, защото скандалите определено ще са във ваша вреда. Хубави възможности за начало на интересуващи ви промени предоставят срещите в близките среди.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Овладейте нервността
С проявената си активност в подготовката и провеждането на конкретно мероприятие ще дадете заявка за следващите си изяви. Липсата на търпение е характерна в четвъртък за преобладаващата част от Близнаците, а ако решите в това си състояние да действате по въпроси от делово естество, е повече от сигурно, че ще поради неразбирателство ще последва острият ви гняв, който не предвещава благоприятна развръзка.

Дневен хороскоп РАК
Предстоят промени
Бизнес-делата ви не търпят отлагане, независимо, че ще се вълнувате и от други въпроси. Днес не е препоръчително да водите борба за извоюване на предимство в материалната сфера, защото със сигурност ще загубите. Разполагате със силен шанс за реализация на делови цели, и в повечето случаи става въпрос за смяна на работа, което явно ще е по-дълго осъществяващ се процес.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Очертават се социални изменения
Мнозина от вас са ваканционно настроени и с нетърпение очакват днешния ден. Като външен израз четвъртък е ведър и спокоен и не създава проблеми на Лъвовете, но на вътрешен план преобладаващото мнозинство от знака са притиснати за сигурността си, защото предусещат, че предстоят промени. Така е, а ефектът от тях обаче ще е двоен – положителен и отрицателен.

Дневен хороскоп ДЕВА
Избягвайте споровете
Имате прозорлив поглед към проблемите и това ще ви помогне да ги решите по-бързо и успешно. Нервен ден, който ясно подчертава, че Девите ще се сблъскат с проблеми в о пречки и проблеми в обществените среди, които явно подчертават, че причините най-често са делови. Запазете самообладание и не влизайте в излишни противоречия, за да не провокирате появата на проблеми.

loading...


Коментари