Дневен хороскоп за петък, 31 август

Дневен хороскоп ОВЕН Нечестност във взаимоотношенията Чувствате се чудесно днес и с желание се заемате с намеренията, които сте си поставили за цел за този ден. Петък няма...

643 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Нечестност във взаимоотношенията
Чувствате се чудесно днес и с желание се заемате с намеренията, които сте си поставили за цел за този ден. Петък няма да задоволи онези от зодията, които са се насочили за контакти с хора, на чиято помощ и подкрепа разчитат за реализиране на своя цел. Такива ще имате през делниците. За момента е важно да се стабилизирате. Лъжи и нечестност изпъкват във взаимоотношенията с околните.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Надеждни контакти
Проявявайки широтата на мирогледа си, ще откриете по-добри решения на въпроси от обществена значимост. Съдбовни възможности предоставени ви в петък, са доста благоприятни за контакти с хора, в чиято индивидуалност сте видели достойни делови партньори. Особено важно е честността да е крепката основа, върху която са изградени взаимоотношения. Това ще е гаранция за съвместен напредък.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Двойствено влияние
Проявявайки широтата на мирогледа си, ще откриете по-добри решения на въпроси от обществена значимост. Днес представителите на Близнаци са разделени основно но две големи групи с противоположни характеристики в развитието на деня. За едната сполуката е сигурна, докато при другата надделяват негативни влияния, които пораждат проблеми.

Дневен хороскоп РАК
Продуктивен ден
Макар, че имате намерения да си почивате, ще отделите част от времето си и за работа. Петък е доста сполучлив за Раците по отношение реализация на лични цели. Денят е особено плодотворен за провеждане на преговори от делово естество, както и за контакти, които са предварително уговорени. С трудности ще се сблъскате при реализация на цели в обществените среди.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Напрежение
Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Петък ще е напрегнат по две причини – неуспех при реализация на делови цели и липса на комфорт. Предимство ще имате при осъществяването на личните и семейните ангажименти, и тези, които засягат удобствата в дома. Това може да означава и успешно завършена ремонтна дейност.

Дневен хороскоп ДЕВА
Сблъсък с проблеми
По свои причини се чувствате отегчени и желанието ви за себеизяви е отстъпило място на нездрави емоции. За Девите са характерни трудности през този ден. В много случаи става въпрос за здравословно неразположение, или за „обадел” се хроничен проблем. Ситуацията не е фатална, но може да се окажете по-силно притиснати от неудобства. Петък подчертава сполучливите обществени контакти.

loading...