Дневен хороскоп за петък, 5 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Проблеми в службата Извисете се над дребни неща в живота си, имате далеч по-важни задачи. Петък е хубав за контакти в деловите среди и за...

577 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Проблеми в службата
Извисете се над дребни неща в живота си, имате далеч по-важни задачи. Петък е хубав за контакти в деловите среди и за парични печалби, но за мнозина ще е труден и изпълнен с неудобства в професионален план. В момента за вас започва важен етап в делово отношение и не бива да се отпускате. Ще продължи четири седмици. Денят ще изнеда мнозина от вас с новини.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Денят носи неяснота
Делова задача ще ви създаде напрежение, но ще се справите без загуба на време и сили. До голяма степен напрегнат и изпълнен с неяснота, петък не е подходящ за вземане на решения от делово естество. Във всички случаи те ще са непълни. Денят е благоприятен за действия, носещи парични печалби. Служебната сполука е зависима от променливи фактори. За едни са пречещи, а на други помагат.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Материален и любовен успех
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Не може да се определи с точност дали реализацията на материалните или любовните цели ще вземат превес в дневните ангажименти на Близнаците, но в повечето случаи двете тенденции близко съжителстват и дори се припокриват. Сполуката ви през този ден е извън съмнение.

Дневен хороскоп РАК
Силен шанс за реализация
Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места, и са възможни необичайни преживявания. Явно благоприятен, петък ще ви зарадва с реализиране на плановете за деня. Днес се разкрива нова възможност за допълнителни делови ангажименти, от които мнозина Раци ще спечелят добре. Очертава се тенденция за нарастване на деловите задължения. По прицип днес със сигурност ще са повече.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Перспективни възможности
Днес ще вършите задълженията си без особен ентусиазъм. Периодът в който сега се намират Лъвовете, се определя ката етап на растеж в бизнеса и деловата сфера, в която действате. Петък е малко нервен за делово ангажираните, но въпреки това е сполучлив и ще ви радва с достижения и успехи. Поведението на мнозина от знака е двойствено.

Дневен хороскоп ДЕВА
Неприятен ден
С артистичното си поведение ще си донесете много емоции, кога добри, кога по-малко. Много труден ден, през който може да се засили кризисната ситуация на онези от зодията, които имат здравословни проблеми. Внимавайте с партньорите от бизнеса. Тук ще има сътресения, които ще продължат около месец и не са изключени проблеми. Не се заемайте с разрешаването на мъчителни въпроси.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Пазете се от измама
Необходимостта да се справяте с не една и две задачи днес ще ви направи по – смели и дръзки. В много направления петък е успешен за Везните, но в професионален план ще се окаже доста напрегнат и изпълнен с ядове. По всяка вероятност плановете ви във връзка със служебен въпрос ще се провалят. Другият неприятен момент е, че може да станете жертви на измама.

loading...