Дневен хороскоп за петък, 6 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Надмощие Петък е с много добри възможности за реализация на професионални цели и парични печалби, но в много случаи възникнат и остри противоречия, които ще...

775 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Надмощие
Петък е с много добри възможности за реализация на професионални цели и парични печалби, но в много случаи възникнат и остри противоречия, които ще предизвикат сблъсъци в бизнеса. Ще надделеете! По-добрият вариант е да постигнете споразумение с противниковата страна.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Необходимо е разбирателство
Днес вашите възможности за сполука са изразителни, но има ситуации, с които се налага да се съобразявате, тъй като обстоятелствата не са във ваша полза. Става въпрос за осъществяването на цели против волята на влиятелна личност. Вероятността да съдете спрени в случая е огромна.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Кавги и проблеми
Остри кавги и силни неприятности са характерни за голяма част от Близнаците днес. Напрежението ще е високо и в повечето случаи е следствие от лош удар, нанесен ви от високостоящ противник. Въпреки това позициите ви са стабилни. Разчитате ли на ума си, ще постигнете целите си.

Дневен хороскоп РАК
Успех и ядове
Изразителната лична стабилност на Раците ще е причина за реализацията на материалните ви цели през този ден. Успехите естествено ще ви радват, но се очертават и ядове, които ще ви бъдат причинени от заобикалящите, или във връзка с неочаквани удари от коварно скрити противници.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Трудности
Лъвовете, които разчитат на хитрост и измами ще останат разочаровани в надеждите си за материален успех. Петък ви носи сигурност в делово и социално отношение, тъй че не е необходимо да провокирате съдбата. В здравословно отношение обаче е труден. Възможно е разболяване.

Дневен хороскоп ДЕВА

Сполука, но внимавайте!

loading...