Дневен хороскоп за петък, 7 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Много напрежение и успех Чудесно се справяте и опитите на недоброжелателите да ви пречат, само ще ви бъдат от полза. Днес добре се усвояват нови...

427 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Много напрежение и успех
Чудесно се справяте и опитите на недоброжелателите да ви пречат, само ще ви бъдат от полза. Днес добре се усвояват нови знания, а общуването с начетени и интелигентни хора ще подсили вярата и мотивацията ви. Ден преди пълнолуние, през който емоциите и психиката са претоварени.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Реализирани цели
Днес бъдете особено предпазливи в отношенията си с околните. Денят е благоприятен за изпълнение на обща задача, в която да покажете знания и опит. Ще укрепите психическото си равновесие и вярата си с любов, смирение и положителни мисли. Активността на Телците е изразителна през този ден, характерен с настойчивост от ваша страна, с противодействия от съперниците, които ще предизвикат сблъсъци.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Борби и нерви
Денят е благоприятен за нововъведения и промени. Това е ден за натрупване на информация, за нови контакти и обучение. Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушения и най-вече от конфликти. Петък ще е ярко зает за доста от представителите на Близнаци.

Дневен хороскоп РАК
Успех в домашните дела
Отдавайки значение на делата си и на общуването с околните, ще респектирате със силно присъствие, находчиви идеи и прецизно изпълнение. Направете анализ на причините, породили проблемите ви, а ако установите, че нещата се повтарят, значи има какво да отработвате и променяте. Работете за разширяване на информираността и подобряване на уменията си.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Липса на шанс за успех
С премерен риск ще подхождате към делата си днес. Колективните начинания са по-удачния вариант днес за вас, за това бъдете сговорчиви и не отказвайте съвети и подкрепа. За част от вас денят ще премине в работа върху професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания.

Дневен хороскоп ДЕВА
Негативно предразположение
С внимание към детайлите, ще си осигурите всичко, което ви е нужно, за да продължите напред. Анализирайте случващото се, за да избегнете пропуски и предотвратите конфликти, които може да ви поставят в деликатна ситуация. Трудностите ще подложат на изпитание умението ви да се справяте с изкушенията.

loading...


Коментари